Bebeğini İşe Getirmek Zorunda Kaldı. Patronunun Verdiği Tepkiyle Dünya Gündemine Düştü

ads ads ads ads
06/02/2019

ads
Bebeğini İşe Getirmek Zorunda Kaldı. Patronunun Verdiği Tepkiyle Dünya Gündemine Düştü

Anneler ve babalar, bebek yetiştirmenin ne kadar zor olduğunu bilirler. Bebeğiniz olduktan sonra hayatınızı buna göre şekillendirmeye başlarsınız. Gerek maddi açıdan gerekse de kendinizi zaman bulma açısından zorlanırsınız.

Bebeğiniz hayatınızın bir parçası haline gelmez. Bebeğiniz hayatınız anlamına gelir.

Meody Jeff Blackwell ismindeki anne bunu çok iyi biliyor. Bebeğini bırakacak kimsesi olmadığından ve eşi de çalıştığından dolayı bir günlüğüne bebeğini işe getirdi. Patronu, bunu hemen farketti.

Melody artık Nora-Jo ismindeki bebeğini istediği zaman işe getirme hakkına sahip. Patronun, anneye söyledikleri herkes tarafından takdir edildi.

Melody o gün işe bebeğini de getirmişti. Patronu o kareyi görünce hemen fotoğraf çekti. Sonra da internette paylaştı.

Fotoğraf bir şekildeMelody artık Nora-Jo ismindeki Facebook sayfasına ulaştı ve orada patlama yaptı.

Patronu fotoğrafın altına şöyle bir açıklama yazdı:

“Çalışan bir anne… Bakın ne kadar kolay bir iş çıkartıyor gibi görünüyor. Nora-Jo bebek de her daim annesinin yanında oluyor. Fotoğrafı paylaşsanız olur mu? İş yerlerinde böyle kareleri daha fazla görmeliyiz. Yeni doğan bebekler ilgi istiyor. Siz de #WorkinMamas etiketiyle çalışırken bebeğinizle çektiğiniz fotoğrafı paylaşın!”

Melody o günden itibaren istediği zaman evden çalışma şansı elde etti. Patronu, o kareyi gördükten sonra çalışanına her türlü hakkı tanımaya başladı.

Melody, Love What Matters’a “Bazı iş yerlerine bebeğinizi getirmeniz yasak. Keşke bütün iş yerleri bu kadar esnek olabilse. Yasalar, çocuğu olan bir ailedeki anne veya babanın yıllar boyunca evde kalmasına ve maaşını almasına izin veriyor. Ancak bazıları daha fazla paraya ihtiyacı olduğundan çalışmaya devam etmek zorunda” dedi.Melody’nin patronunu alkışlamak gerek. Keşke bütün patronlar bu kadar anlayışlı olabilse.

(tr.newsner)

06/02/2019 13:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bebeğini İşe Getirmek, haberkıbrıs, Zorunda, Kaldı, Patronunun, Verdiği, Tepkiyle, Dünya, Gündemine, Düştü
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.