Advertisement

Advertisement

Belçika'yı ayağa kaldıran görüntü! Kelepçeli kadına polis tokadı

Belçika'nın Genappe kentinde bir polis memurunun kelepçeli kadına tokat atarak polis aracına ittiği anlar kameraya yansıdı. Tepki çeken görüntülerin ardından polis memuru hakkında soruşturma başlatıldı.

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
15/09/2026

Belçika'yı ayağa kaldıran görüntü! Kelepçeli kadına polis tokadı

Belçika'nın Genappe kentinde bir polis memurunun kelepçeli kadına tokat atarak polis aracına ittiği anların görüntülere yansımasının ardından soruşturma başlatıldı. Nivelles Belediye Başkanı Bernard de Ro, görüntülerdeki davranışın "haklı görünmediğini ve kabul edilebilir olmadığını" söyledi.

KELEPÇELİ KADINA TOKAT ATTI

Olay, 12 Eylül'de Genappe kentinde meydana geldi. Belçika basınında yer alan haberlere göre, iki kişinin gözaltına alındığı ve kişilerden birinin kaçmaya çalıştığı trafik kazasının ardından polis ile kelepçeli bir kadın arasında yaşananlar görüntülere yansıdı.

Görüntülerde kadının aracın arka kısmına geçmekte tereddüt ettiği, polis memurunun ise birkaç kez araca binmesini istediği duyuluyor. Kadının geri dönmesinin ardından polis memurunun kadının yüzüne tokat attığı, ardından kadını polis aracına ittiği ve kapıyı kapattığı görülüyor.

"KABUL EDİLEBİLİR DEĞİL"

Nivelles Belediye Başkanı Bernard de Ro, görüntüleri izlediğini belirterek, polis memurunun davranışının "haklı görünmediğini ve kabul edilebilir olmadığını" söyledi.

De Ro, olayın tüm ayrıntılarının henüz bilinmediğine dikkat çekerek, "Olayı bağlamına oturtmamız gerekiyor. Henüz tüm bilgilere sahip değilim." ifadelerini kullandı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, konunun Belçika Kral Savcılığına intikal ettiği ve dosya açıldığı öğrenildi.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK DÜNYA

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.