Belediye Başkanından Şok Hareket!

ads ads ads ads
06/03/2015

ads
Belediye Başkanından  Şok Hareket!

HaberalKıbrıslı Gazetesi'nden Haluk Doğandor haberine göreGirne Ertuğrul Apakan Kapalı Spor Salonu’nda dün sabah 11:00 sıralarında oynanan ortaokullar arası hentbol maçında Esentepe Ortaokulu takımı antrenörü olarak sahaya giren Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, önce hakeme ağza alınmayacak küfürler etti, ardından da hakemin omzunu tutarak itti…

Esentepe Belediye Başkanı ve Esentepe Ortaokulu Hentbol takımı resmi antrenörü Cemal Erdoğan, Facebook’ta yazdığı yazılar nedeniyle İlke Ünlücan isimli vatandaşa telefonda tehdit ve hakaret dolu sözler yağdırmıştı.

  Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ın ortaokullar arası hentbol maçında Esentepe Ortaokulu antrenörü olarak çıktığı maç esnasında hakemi taciz ettiği, küfür savurduğu iddia edildi. Erdoğan ise hakemin hatalı davranışlarından dolayı sinirlendiğini, ancak sadece “senin hakemliğine de, seni hakem yapana da…” dediğini savundu.

Başkan mı, antrenör mü?

Girne Ertuğrul Apakan Kapalı Spor Salonu’nda dün sabah 11:00 sıralarında oynanan ortaokullar arası hentbol maçında Esentepe Ortaokulu takımı antrenörü olarak sahaya giren Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan, önce hakeme ağza alınmayacak küfürler etti, ardından da hakemin omzunu tutarak itti. Maçı takip eden seyirci, sporcu ve diğer hakemler tarafından da ibretle izlenen sözlü ve fiziki taciz hareketi sonrasında, maçın hakeminin olayı, bağlı olduğu federasyon ile polise intikal ettirdiği öğrenildi.

Maçı izleyen bir vatandaş tarafından gazetemize aksettirilen olay şöyle yaşandı:

Esentepe Ortaokulu ile Doğa Koleji arasında dün sabah 11:00 sıralarında devam eden hentbol maçı esnasında Esentepe ortaokulu sporcuların yaptığı oyun ihlali sonrasında sakatlanan oyuncular sebebiyle “7 metre” olayı meydana gelince oyun durdu. Hakemler, takımların antrenörlerini sahaya davet etmesiyle her iki takımın antrenörü de sahaya girdi. Tam bu esnada Cemal Erdoğan’ın tutarsız davranışları ve sözlü hakaretleri sonrasında hakemler “2 dakika” cezasını uyguladı.

Herkesin gözü önünde ağıza alınmayacak küfürler etti

Bu cezanın Esentepe Ortaokulu Takımı’na verilmesinin ardından öğrenci, seyirci ve maçın diğer hakemlerinin gözü önünde maçın hakemi M.E’nin arkasından gelen Esentepe Belediye Başkanı ve Esentepe Ortaokulu Hentbol Takımı antrenörü Cemal Erdoğan elini hakemin omzuna attı, ileriye doğru itekledi ve “Kuralları bilmiyorsan git öğren de gel, öğrenmiyorsan s….r git” dedi. Bununla da yetinmeyen Cemal Erdoğan hakeme hitaben “senin hakemliğine s…..m” diyerek hakaret etti.

Kırmızı kartı gördü ama küfürlere devam etti

Bu hareketlerin ardından cebinden ihraç anlamına gelen kırmızı kartı çıkaran maçın hakemi M.E., bu kartı Cemal Erdoğan’a göstererek saha dışına çıkmasını istedi. Bu kartı gören Cemal Erdoğan yine seyirci, sporcu ve hakemlerin gözü önünde, maçın hakemine “senin yedi karnını s…….m,” diyerek küfürleri sıralamaya başladı. Gördüğü kırmızı karta rağmen sahadan çıkmamakta direnen Cemal Erdoğan, Esentepe Ortaokulu öğretmenlerinin ısrarı sonrasında sahayı terk etti. Cemal Erdoğan’ın sahayı terk etmesiyle birlikte hentbol maçı da kaldığı yerden devam etti.

Haberin tamamı için tıklayınız...

Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan

06/03/2015 10:12
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Esentepe Belediyesi, Cemal Erdoğan, maç, haber, kıbrıs, hentbol, spor, hakem
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.