Bella Hadid, depremzedeler için yardım kutuları hazırladı

ABD'li ünlü model Bella Hadid, New York'taki Türkevi'ne gelerek, Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bıraktı.

ads ads ads ads
26/02/2023

ads
Bella Hadid, depremzedeler için yardım kutuları hazırladı

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası sosyal medya hesabından Türkiye ve Suriye için yardım çağrısında bulunan Bella Hadid, New York'taki Türkevi'ne gitti.

Türkiye'deki depremzedeler için yardım kutuları bırakan Bella Hadid, Türkiye'nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür'e dayanışma ve "geçmiş olsun" mesajlarını iletti.

Özgür de Türk lokumu verdiği Hadid'i Türkiye'ye davet etti.

Türkiye'nin en sevdiği ülkelerden biri olduğunu belirten Bella Hadid, depremden bu yana Türkevi'nde yoğun yardım çalışmaları yürüten gönüllülerle de fotoğraf çektirdi.

Arkadaşı ve kuaförü Mustafa Yanaz ile kutuları taşıyan Hadid, gönüllülerden Asya Çetin’e sarıldı, teşekkür etti ve gerekli her türlü yardımı sağlamaya hazır olduğunu, tekrar geleceğini söyledi.

"YARDIM ETMEK İÇİN YOLLAR ARIYORUM"

Öte yandan 26 yaşındaki Bella Hadid, Türkiye ve Suriye’de etkili olan depremlerin ardından da sosyal medya hesabından “Bütün vücudumda dondurucu bir his var. Etkilenen herkes için çok üzgünüm ve dua ediyorum. Haberler korkunç ve gerçekten kemiklerimi sarsıyor. Yardım etmek için yollar arıyorum” mesajını paylaşmıştı.

26/02/2023 16:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bella Hadid, depremzede, yardım, türkiye,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.