Bello ve Yaşar’ın ölüm sebebi açıklandı

ads ads ads ads
21/10/2019
HK

ads
Bello ve Yaşar’ın ölüm sebebi açıklandı

Girne’de cumartesi günü yapımı devam eden bir bina önünde ölü bulunan 25 yaşındaki Nijerya uyruklu İbrahim Khaleel Bello’ya yapılan otopside ölüm sebebinin yüksekten düşmeye bağlı yaralanmalar olduğu tespit edildi. 

Öte yandan Girne’de aracı içerisinde rahatsızlanarak yaşamını yitiren 56 yaşındaki Servet Yaşar’ın ölüm sebebinin ise kalp yetmezliği olduğu açıklandı.

Diğer polisiye haberler:

SAHTE BELGE DÜZENLEME

Ercan Havaalanı’nda bugün R.A.(E-27), bir başkası adına düzenlenmiş ve üzerine kendi resmini yapıştırdığı sahte pasaportu İngiltere’ye gitmek maksadıyla görevli memura vermek suretiyle tedavüle sürerken tespit edildi.

Sözkonusu şahıs, belgede adı geçenin kimliğine bürünerek, sahte davranışla kayıt temin etmekten tutuklandı. 

HIRSIZLIK VE SAHTEKARLIKLA PARA TEMİNİ    

Yeniboğaziçi’nde H.Y. (E-39) dün Salih Gürsoy’a ait inşaat içerisinden yaklaşık 840 kilo inşaat demirini çalarak, bir hurdacıya satıp karşılığında 675 TL parayı sahtekarlıkla temin ettiği tespit edilerek tutuklandı. 

TEMİZLİĞE GİTTİĞİ EVDEN PARA ÇALDI 

Girne’de dün H.Ö.(K-50), Şeyma Sürer’e ait evde temizlik amacıyla bulunduğu sırada 20 Stg ve 20 TL nakit parayı çaldığı tespit edilerek tutuklandı. 

YANGIN

Geçitkale’de Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Hüdaverdi Diksoy’a ait evin mutfağında dün fırının aşırı ısınması sonucu yangın çıktı. 

Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, fırın tamamen, mutfak tezgahı ve bulaşık makinesi ise kısmen yanarak zarar gördü. 

Polisin olaylarla ilgili soruşturması devam ediyor. 

21/10/2019 14:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ercan Havalimanı, haber, kıbrısKhaleel Bello, kıbrıs, Servet Yaşar, polisiye haberler
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.