Berfu Yenenler’den Eser’e: Kendimi ne zaman sana bıraksam çocuğumuz oluyor

ads ads ads ads
13/09/2021

ads
Berfu Yenenler’den Eser’e: Kendimi ne zaman sana bıraksam çocuğumuz oluyor

Miss Turkey 2021 yarışmasının final gecesine, sunuculuğu üstlenen Eser Yenenler ve eşi Berfu Yenenler’in sözleri damga vurdu. Berfu Yenenler, eşine “Kendimi sana bırakmam konusunda emin misin? Kendimi ne zaman sana bıraksam çocuğumuz olur” dedi. Yenenler’in bu sözleri, salonda kahkaha tufanı kopardı.

Miss Turkey yarışmasının merakla beklenen final gecesi, geniş bir katılımla yapıldı. Dilara Korkmaz’ın tacı taktığı geceye, sunuculuk görevini üstlenen Eser ve Berfu Yenenler arasında geçen diyalog damga vurdu.

SUNUM İÇİN EŞİNDEN İZİN İSTEDİ

Eser Yenenler, elindeki kağıttan sunum yapmak için eşinden izin istedi. Ancak buraya kadar normal olan diyalog, Berfu Yenenler’in kısa süre sonra söylediği sözlerle bir anda sıradışı hal aldı.

“KENDİMİ NE ZAMAN SANA BIRAKSAM ÇOCUĞUMUZ OLUYOR”

Eser Yenenler eşine yönelik, “Bırak ben sunayım istersen” ifadelerini kullandı. Eşinin cevabı ise salonda önce derin bir sessizlik yarattıktan sonra kahkaha tufanı kopardı. Berfu Yenenler’in “Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor” cevabı ortalığı yıktı. Ünlü çiftin bu diyaloğu magazin gündeminde ve sosyal medyada üst sıralara çıktı.

AZRA AKIN KAHKAHAYA BOĞULDU

Diğer yandan Berfu Yenenler’in verdiği cevabın ardından kameralar güzel manken Azra Akın’a çevrildi. Akın’ın Berfu Yenenler’i alkışlayıp kahkaha atması gözlerden kaçmadı.

13/09/2021 09:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Miss Turkey 2021, Berfu Yenenler,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.