Bergüzar Korel isyan etti: Vicdansızlık!

ads ads ads ads
12/03/2023

ads
Bergüzar Korel isyan etti: Vicdansızlık!

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından Konya’da kirası 4 bin TL olan evin videosunu yayınlayarak isyan etti. Depremzedeler için elinden geleni yapmaya çalışan oyuncu, "Bu evin için bu parayı istemek vicdansızlıktır" dedi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler, 11 ilde ağır yıkımlara neden oldu. Depremzedeler için seferber olan ünlü isimlerden, oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından artan kira fiyatlarına isyan etti.

"ENKAZ VİDEOLARINI İZLEYEREK LANET OKUMANIN ÖTESİNE GEÇMELİYİZ"

Depremzede yurttaşlar için herkesin imkanlarını kullanmasını isteyen Korel, "Önümüzdeki yol çok uzun, maskeyi önce kendine sonra çocuğuna mantığını da anlıyorum ama şu anda kıyametin ortasındayız. Kırılgan psikolojimizin derdine düşecek zaman değil. Enkaz videolarını izleyip paylaşıp lanet okumanın ötesine geçmeliyiz" ifadelerini kullandı.

KİRA FİYATLARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Oyuncu son olarak Konya'da 4 bin TL kira ve 4 bin TL depozito istenen evin durumunu paylaşıp isyan etti.

Instagram hesabından evin içini gösteren bir video yayımlayan Korel, "Bu evin için bu parayı istemek vicdansızlıktır" diyerek ev sahiplerine tepki gösterdi.

İşin peşini bırakmayacağını ve aile için daha güzel bir ev arayışında olduğunu söyleyen Bergüzar Korel, "Aileyi yapayalnız bırakan, çocukları tek bir minder üzerinde bomboş eve koyan emlakçıyı bulacağım. Bu aileye ve yavrularımıza öyle güzel bir ev yapacağız ki... Bu korkunç günleri unutturacağız sizlere benim güzellerim" ifadelerini kullandı.

12/03/2023 17:18
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bergüzar Korel isyan etti: Vicdansızlık!
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.