Berkay'dan Asena Erkin yanıtı!

ads ads ads ads
08/05/2015

ads
Berkay'dan Asena Erkin yanıtı!

Hülya Avşar Show'un dün akşamki konuğu şarkıcı Berkay'dı. Şarkıcı Asena Erkin'le ilgili bir soruya da yanıt verdi.

Hülya Avşar Show 'un dün akşamki konuğu şarkıcı Berkay’dı. Şarkıcı Asena Erkin’le ilgili bir soruya da yanıt verdi. Hülya Avşar’ın Asena sorusuna Berkay’ın verdiği o yanıt.

İnsanların arasındaki samimiyetler zaman zaman yanlış anlaşılabilir. Benim o hanımefendiyle olan arkadaşlığım son derece normaldi. Görselde sadece el ele bir resim vardır bunun sebebi şudur. Çok samimi arkadaşım. Öyle bir pozisyonu olan evli bir hanımefendiyle (Asena Erkin) el ele görüntü vermem yanlış olabilir. Ama biz sadece arkadaştık. Ben şu an 34 yaşında bir adamım bu olaylar bahsedildiğinde 32 yaşındaydım. Birisiyle çok samimi olursunuz ve o yanlış anlaşılır.

Siz onu fark etmezsiniz ve arkadaşlığa devam edersiniz, akabindeki samimiyet insanlar tarafından konuşulmaya başlandığında bu daha katlana katlana gider ben bunu fark etmediğim için ben bir hata yaptım ve bu hatanın cezasını çok ağır çektim. Benim hatam böyle bir pozisyonda olan hanımefendiyle (Asena Erkin) son dere yakın bir arkadaşlığımın olmasıydı. Ben bu hatamı bildiğim için tamamen hayatımdan arkadaş olarak da çıkardım. O günden sonra hiç görüşmedim. Herkes hayatta hata yapabilir. Ben birinden affedilmesi gereken hiçbir şey yapmadım.  

08/05/2015 09:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Hülya Avşar, haber, Asena, Resim, Show, zaman, derece, Asena Erkin, berkay
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.