Berkay'dan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu iddialarına yanıt

ads ads ads ads
10/09/2021

ads
Berkay'dan Survivor Aleyna Kalaycıoğlu iddialarına yanıt

Survivor 2021'de dikkat çeken yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu'nun klibinde oynamak için estetik yaptırdığı iddialarına şarkıcı Berkay'dan yanıt geldi. Berkay, "Aleyna şarkı çıkarıyor. Kendi isteğiyle burnunda ufak bir kemer vardı, onu düzelttirdi" dedi.

Survivor 2021 yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu’nun, "Berkay'ın klibinde oynamak için estetik yaptırdığı" iddiaları hakkında ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.

Berkay, “Aleyna müzik aşığı bir kız. Şarkı söylemeyi çok seviyor, çok da güzel söylüyor. Ona kendi şirketimizden bir iş çıkarıyoruz. Dinledim, hazır şarkısı. Önümüzdeki günlerde de klip çekecek" dedi.

Ünlü şarkıcı, "Kendi isteğiyle burnunda ufak bir kemer vardı, onu düzelttirdi. Ben öyle bir tavsiyede bulunabilecek biri değilim. Şarkının çıkışına az kaldı” şeklinde konuştu.

Kalaycıoğlu son olarak Survivor Panorama yorumcularından Gökhan Özdemir ile birliktelik yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

Bu iddiaların ardından Survivor 2021 yarışmacısı ve oyuncu Batuhan Karacakaya sosyal medyadan, "Gerçeklerin er ya da geç açığa çıkma gibi bir huyu vardır. O yüzden rahat olun keyfinize bakın" demişti.

10/09/2021 09:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Survivor 2021 , yarışma, Aleyna Kalaycıoğlu, Berkay
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.