Advertisement

Advertisement

Berova, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit'i kabul etti

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
24/07/2026

Berova, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit'i kabul etti

Maliye Bakanı Özdemir Berova, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ve heyetini kabul etti.

Bakanlık’tan yapılan açıklamaya göre görüşmede, Maliye Bakanlığı Bakanlık Müdürü Yusuf Ersoy da hazır bulundu.

Maliye Bakanı Özdemir Berova, kabulde yaptığı konuşmada, engelli bireylerin ve ailelerinin yaşamını kolaylaştıracak uygulamalara büyük önem verdiklerini vurguladı.

Berova, Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği ile her zaman iş birliği ve istişare içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.

Dernek tarafından dile getirilen talep ve önerilerin hassasiyetle ele alınacağını belirten Maliye Bakanı Berova, engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıracak düzenlemelere yönelik taleplerin en kısa sürede değerlendirilerek, uygulanabilir ve çözüm odaklı adımların atılması için gerekli hazırlıkların yapılacağını kaydetti.

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kibrit ise derneğin yürüttüğü çalışmalar hakkında Bakan Berova’ya bilgi verdi, üyelerinin yaşadığı sorunları aktardı.

Kibrit ayrıca, engelli bireylere yönelik araç muafiyetleriyle ilgili mevcut uygulamaların kapsamının genişletilmesi taleplerini de Berova'ya iletti.

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.