Beşiktaş - Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek

Siyah-beyazlılarda 3 futbolcu kırmızı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek

ads ads ads ads
01/10/2017

ads
Beşiktaş - Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek

Süper Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, Trabzonspor'u konuk edecek. Yarın (1 Ekim Pazar) Vodafone Park'ta oynanacak ve 19.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek. Maç, beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak ve T24 üzerinden canlı anlatımı yapılacak.

Geçen hafta Kadıköy'de Fenerbahçe deplasmanına giden Beşiktaş'ta kırmızı kart cezalıları Ricardo Quaresma, Atiba Hutchinson ve Oğuzhan Özyakup forma giyemeyecek. Siyah-beyazlılarda ayrıca teknik direktör Şenol Güneş de karşılaşmayı cezası nedeniyle tribünden takip edecek. 

Kartal moralli; Fırtına durgun

Kartal'da yüzler gülüyor. Şampiyonlar Ligi'nde ilk hafta deplasmanda Porto'yu deviren Beşiktaş, son resmi maçında evinde RB Leipzig'i 2-0 mağlup etti. Fenerbahçe mağlubiyetinin etkisini Leipzig galibiyetle üstünden atan siyah-beyazlılar, bu maçta yepyeni bir kadroyla sahada olacak.

Geçen hafta Alanyaspor'a karşı evinde 'şoke ekici' bir mağlubiyet alan Trabzonspor'da ise teknik direktör Ersun Yanal'ın koltuğu sorgulanıyor. Bordo-mavili camia, transferlere rağmen lige 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyetle başlayan takımda Yanal'ın öğrencilerinin, camianın beklentisini karşılayabilmek için mutlak galibiyet elde etmesi gerekiyor.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş'ın muhtemel 11'i: Fabri, Adriano, Pepe, Tosic, Caner, Medel, Tolgay, Babel, Talisca, Lens, Negredo

Trabzonspor'un muhtemel 11'i: Onur, Pereira, Durica, Okay, Mas, Kucka, Sosa, Yusuf Yazıcı, Olcay, Abdülkadir, Burak

01/10/2017 15:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: beşiktaş, trabzonspor
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.