Beşiktaş'ta el freni çekilmeyen otomobil kazaya neden oldu

İstanbul Beşiktaş'ta iddiaya göre el freni tam çekilmeyen otomobil, yokuş aşağı hareket etti.

ads ads ads ads
25/07/2020
HK

ads
Beşiktaş'ta el freni çekilmeyen otomobil kazaya neden oldu

İstanbul Beşiktaş'ta iddiaya göre el freni tam çekilmeyen otomobil, yokuş aşağı hareket etti. Kaldırımı aşan otomobil önce trafik levhası ve bir motosiklete, sonra park halindeki otomobile çarparak durdu. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

 

Kaza, dün saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Başar Mahmutoğlu, kullandığı otomobili Hüsrev Gerede Caddesi üzerinde durdurarak, bagajından eşyalarını almak için indi.

Eşyalarını aldığı sırada aniden hareket ederek yokuş aşağı ilerleyen otomobil, kaldırımı aşarak önce trafik levhası ve bir motosiklete çarptı, ardından Haremağası Sokak'ta park halindeki otomobile çarparak durdu. Kaza nedeniyle vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken kazaya karışan araçlarda büyük hasar meydana geldi.

Kazanın yokuşta durdurulan otomobilin el freninin tam çekilmemesi nedeniyle meydana geldiği anlaşıldı. Kazaya karışan iki otomobil, çekici yardımıyla çekilerek olay yerinden kaldırıldı.

25/07/2020 10:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Beşiktaş, otomobil, kAZA
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.