Bilet fiyatları yakıyor

1 Eylül ile 4 Eylül tarihleri arasında 4 günlük Kurban Bayramı tatili için Türkiye veya Yurt dışı kaçamağı yapmak isteyen vatandaşların işi zor

ads ads ads ads
12/08/2017

ads
Bilet fiyatları yakıyor

1 Eylül ile 4 Eylül tarihleri arasında 4 günlük Kurban Bayramı tatili için Türkiye’nin Bazı bölgelerine veya yurtdışı (İngiltere veya Hollanda) seyahatine gitmek isteyenler için uçak bileti fiyatlarını araştırdık. Kurban Bayramı tatilini kapsayan günlerde bilet fiyatlarının yüksek oluşu ise Bayramda tatil yapmak isteyenleri oldukça düşündüreceğe benziyor. Özellikle yurtdışına gitmek isteyenler için fiyatlar dudak uçuklatıyor.

İzmir İstanbul’u solladı

Bayramda Türkiye düşünen kişiler için en uygun uçak biletleri İstanbul’a, ucuz ama aslında kötünün iyisi, İstanbul’u düşünenler gidiş 285 TL dönüş 370 TL KDV dahil toplam fiyat gidiş dönüş 655 TL ödemek zorunda. Gelelim İzmir’e Türkiye’nin gidilip görülmeye değer şehirlerinden biri olan İzmir biletleri en çok tercih edilen İstanbul’u bile sollamış durumda. Ercan’dan –İzmir’e bayram yolculuğu yapacak olanlar 364 TL gidiş, 468 TL dönüş olmak üzere toplamda KDV dahil 842 TL’yi gözden çıkarmalı.

Ankara minimum 735 TL

Ülke dışına çıkıp bir nefes almak isteyenler için gezilip görülecek yerler arasında Anıtkabir’in bulunduğu Ankara’ya baktığımızda Bayramın ilk günü olan 1 Eylül’de en ucuz gidiş 246 TL, en pahalı gidiş ise 336 TL, bayramın son günü olan 4 Eylül’de dönüş fiyatları 354 ile 400 TL arası değişiyor. Aktarmalı uçuşlar ise oldukça yüksek fiyatlarla müşteriye sunuluyor. Kısacası bayramda Ankara’ya gitmek isteyenler sadece uçak bileti için minimum 735 TL civarında bir parayı gözden çıkarmalı”

Antalya 891 ile bin 442 TL arası değişiyor

Yaz boyunca ülke insanımızın tatil amaçlı en çok tercih ettiği yerlerden biri olan Antalya Kurban Bayramını da fırsat bilen kişileri ağırlamaya devam edeceğe benziyor. Kıbrıs’tan bayram tatili için Antalya’ya ya gitmek isteyenler için fazla da seçenek kalmamış görünüyor. İki ayrı hava yolları şirketinde 240 TL ile 453 TL gidiş fiyatları verilmiş. 240 TL olan öğleden sonra uçuşuyken, 453 TL olan ise sabah uçuşu. Bunun yanında diğer uçuşlar ise İstanbul ve Ankara aktarmalı onların fiyatları ise çok daha yüksek. Örneğin İstanbul’dan aktarmalı 350 TL’den tutun 800 TL’ye kadar Ekonomik Plus uçuşlar var. Bayramın son günü 4 Eylül’de Antalya’dan ülkemize dönüş biletlerinde ise direk uçuş yine neredeyse yok. Bir hava yolu şirketinde sadece 1 kaç koltuk kalmış uçakta Kıbrıs’a seyahat etmenin fiyatı 420 TL. Aktarmalı ucuşlar ise 550 TL’den 850 TL’ye kadar yükseliyor. Gidiş dönüş Antalyaya direk uçuşun en ucuz fiyatı 891 TL’yken, en pahalı uçuş bin 442 TL

Haberin tamamı için tıklayınız..

Yeni Bakış Gazetesi/Eniz Orakcıoğlu

12/08/2017 10:54
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: uçak, bilet, fiyat, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.