Bill Gates: Evliliğim benim yüzümden battı

ABD’li milyarder Bill Gates, katıldığı bir panelde Melinda Gates ile evliliğinin bitmesinin kendi suçu olduğunu gözleri dolarak söyledi.

ads ads ads ads
15/07/2021

ads
Bill Gates: Evliliğim benim yüzümden battı

Microsoft’un kurucusu, ABD’li milyarder Bill Gates ile 27 yıllık eşi ve üç çocuğunun annesi Melinda Gates, 3 Mayıs’ta ayrıldıklarını açıkladı. Boşanma sürecindeki eski çiftten Bill Gates (65) geçen hafta ABD’nin Idaho eyaletindeki Sun Valley’de (Güneş Vadisi) Allen&Co tarafından düzenlenen milyarderler için yaz kampına katıldı.

Kampta basına kapalı gerçekleşen panelin soru - cevap bölümünde, Bill Gates’in boşanma sürecine değindiği ve Melinda Gates ile ayrılmalarının nedeninin kendi suçu olduğunu söyledi.

Panelde yer alan bir katılımcı, “Bill Gates evliliğiyle ilgili her şeyi batırdığını itiraf etti. Boşanma olayında temel hatanın da kendisinden kaynaklandığını itiraf etti” dedi.

Bu açıklaması sırasında duygusallaşan Bill Gates’in gözlerinin dolduğunu belirten katılımcı, “Ancak Gates boşanmasının nedeni olarak evlilik dışı herhangi bir ilişkiyi ima etmedi” diye konuştu.

Öte yandan Gates çiftinin boşanmasında en çok 130 milyar dolarlık serveti nasıl paylaşacakları merak ediliyor. Ayrılığın açıklanmasıyla Bill Gates’in evlilik dışı ilişkileri de gündeme gelmişti.

15/07/2021 17:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bill Gates, evlilik,
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.