Bill ve Melinda Gates’in kızları Jennifer'a imam nikahı

Mayıs ayında boşanan milyarder çift Bill ve Melinda Gates’in kızları Jennifer, Mısırlı Müslüman bir jokey olan Nayel Nassar’la dini nikahın ardından, resmi nikah töreniyle evlendi.

ads ads ads ads
18/10/2021

ads
Bill ve Melinda Gates’in kızları Jennifer'a imam nikahı

Microsoft’un kurucusu, ABD’li milyarder Bill Gates ile Melinda Gates’in 25 yaşındaki kızı Jennifer, Mısırlı Nayel Nassar’la önce imam nikahı kıydı, ertesi gün ise resmi nikahla evlendi.

Jennifer Gates, 30 yaşındaki Müslüman jokey Nassar’la cuma akşamı Gates ailesinin New York’un North Salem bölgesindeki 16 milyon dolarlık çiftlik evinde önce imam nikahıyla evlendi.

Dini nikahın ardından Cumartesi öğleden sonra da, 300 kişilik bir törenle bu kez New York’un Westchester bölgesindeki evlerinde resmi nikah töreni yapıldı.

Cumartesi günkü nikah töreninin ardından, Jennifer’ın, babası Bill Gates ile Elton John’un “Can you feel the love tonight?” (Bu gece aşkı hissedebiliyor musun?) şarkısı eşliğinde dans etti.

Şampiyon bir binici olan Jennifer Gates’in Vera Wang tasarımı bir gelinlikle evinden çıkarken, hepsi yeşil giyinen 9 nedimenin kendisine eşlik ettiği, gülümseyerek fotoğraf çektirdikleri görüldü.

Jennifer Gates, beyaz bir çiçek buketi tercih ederken, nedimelerden birinin gelinin uzun duvağını tuttuğu da dikkati çekti.

Nikah seremonisine yürürken, Bill ve Melinda Gates’in kızlarına eşlik ettiği belirtildi. Nikah töreni ve kokteyl sırasında çekilen fotoğraflarda Bill Gates’in smokin, gelinin annesi Melinda Gates’in ise mor bir elbise giydiği göze çarptı.

 

18/10/2021 11:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bill Gates, Melinda Gates, Jennifer
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.