BİP, Uluslararası Final Üniversitesi ile işbirliği başlattı

Dijital İletişimde Sınırları Aşan Turkcell BiP Uluslararası Final Üniversitesi ile İşbirliği Yaparak KKTC’de Yeni Bir İlki Başlattı

ads ads ads ads
18/04/2019

ads
BİP, Uluslararası Final Üniversitesi ile işbirliği başlattı

Dijital iletişimde bir çağ açan, yaratan Kuzey Kıbrıs Turkcell BİP Keşfet Platformu kullanıcılarını ilklerle tanıştırmayı sürdürüyor.

BiP yükleyip ilk kez kullanmaya başlayanların anında 1 haftalık 1 GB ücretsiz cepten internet paketi kazandıkları Kuzey Kıbrıs Turkcell BİP Keşfet Platformu Türkiye ve KKTC’nin  saygın ve güçlü eğitim kurumları arasında yer alan Uluslararası Final Üniversitesi ile işbirliği başlattı.

Uluslararası Final Üniversitesi Turkcell BiP ‘Keşfet ‘ Platformu ile kampüs yaşamının kapılarını ülkemizde 160 bin  ve Türkiyede de 11 milyon kullanıcıya açtı.  

Kampüs Hayatı BiP’le Elinizin Altında

Uluslararası Final Üniversitesi, BiP Keşfet  Dijital Platformu üzerinden mevcut öğrencileriyle tüm öğrenci işleri ve üniversite hakkında bilgilendirme iletişimini sağlayabilecekler.

Bununla birlikte üniversite kampüs yerleşkesini ve yurtları görsellerle tanıtan, üniversiteye ulaşım hakkında bilgiler içeren ve online kayıt yapılabilecek bir iletişim sağlayacağı bir kanal yaratmanın heyecanını yaşıyor. Üniversite, mevcut ve potansiyel tüm öğrencilerle iletişimini BiP ten yaparken ayni zamanda Türkiye’de de görülebilir erişilebilir olacak. Turkcell BİP ‘Keşfet’ Türkiye’den de Final Üniversitesine gelmek isteyen öğrencilere bir BiP uzağında online kayıt sunacak.

Uluslararası Final Üniversitesi öğrencileri, BiP üzerinden sesli, görüntülü görüşme, BiP Keşfet içerisindeki birçok haber yarışma ve bilgi kanalı yanısıra, kendi üniversiteleri hakkında diledikleri her türlü bilgiye ulaşımı da sağlayacak.

Kuzey Kıbrıs Turkcell müşterilerinin internet kotasından düşmeden kullanabilecekleri BiP Keşfet Uluslararası Final Üniversitesi , her iki operatörün müşterilerine de açık olacak.

Uluslararası Final Ünisversitesini takip etmek için BiP uygulamasını cep telefonuna indirip Keşfet kısmından Final Üniversitesini seçmek yeterli olacak.

Uluslararası Final Üniversitesi (UFÜ) Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak :

“Ülkemizin ileri teknoloji konusunda en başarılı yatırımları yapan teknoloji şirketi Kuzey Kıbrıs Turkcell ile gerek aday öğrencilerimiz gerekse Üniversitemizin mevcut öğrencileri için iletişimimizi güçlendirecek bir proje üzerinde çalıştık. Uluslararası Final Üniversitesi BiP kanalımız sayesinde, Türkiye’de ve dünya üzerindeki hedef ülkelerimizdeki aday öğrencilerimize Üniversitemizden sağlıklı bilgi verme şansına erişiyoruz. Öte yandan mevcut öğrencimiz ile de iletişimimizi kuvvetlendirecek bir kanala sahip oluyoruz. Kuzey Kıbrıs Turkcell ekibini ve bu proje sürecinde destek sağlayan Üniversitemiz personelini kutluyorum.”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden de “ Kuzey Kıbrıs Turcell’in ülkemizde dijital dönüşüme  öncülük eden ve ilkleri başlatan teknoloji şirketi olarak bir ilki daha Uluslararası Final Üniversitesi ile başlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. BiP sayesinde  gençler birbirleri ile iletişim kurmanın yanısıra öğrenim gördükleri üniversite ile kayıt işlemlerinden servis saatlerine kadar her türlü bilgiye erişebilecekler bunun yanısıra ülkemize gelmeden önce Uluslararası Final Üniveristesi ile ilgili detaylı bilgi edinebilecekler.

İletişimin dijital dünyaya taşındığı günümüzde işbilirliği yaptığımız Uluslarası Final Üniversitesi rektörüne ve katkı koyan tüm çalışanlarına teşekkür ederim.”

Uluslararası Final Üniversitesine gerçekleştirilen toplantıda Uluslararası Final Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Harun Maden’e Uluslararası Final Üniversitesi hatırasını da takdim etti.

Ülkemizde 160 bin  ve Türkiyede de 11 milyon kullanıcıya  ulaşan BiP kanalı her geçen gün büyümeye ve farklı sektörlerden kurumları bünyesine almaya devam ediyor

18/04/2019 15:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: BİP, Uluslararası Final Üniversitesi
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.