Bir Cinayet Daha!

ads ads ads ads
20/04/2017

ads
Bir Cinayet Daha!

Bir kadın cinayeti daha. İki gün önce Mağusa’da sokak ortasında katledilen Burcu Okumuş’un yankıları hala sürerken bugün bir kadın cinayeti daha işlendi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde Suat  Aşır isimli kişi Gamze Pehlivan isimli kadını bıçaklayarak öldürdü. Suat Aşır isimli şahıs Lefkoşa'da yakalandı.

Polis Öldürülen kadının 37 yaşındaki Gamze Pehlivan olduğunu açıkladı. Pehlivan’ı bıçaklayarak öldüren Suat Aşır isimli adam Lefkoşa'da polis tarafından yapılan aramada yakalandı

GAMZE PEHLİVAN

GAMZE PEHLİVAN

Olay yerinden edilin ilk bilgilere göre Suat Aşırla otobüste tartışan Gamze Pehlivan can havli ile kendini Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne attı. Aşır, okula koşan Pehlivan’ı herkesin gözü önünde yakalayarak bıçakla öldürdü.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi rektörlüğünden yapılan açıklama da ise Gamze Pehlivan ve Suat Aşır’ın okulla bağlantısı olmadığı bildirildi

SUAT AŞIR

Havadis Gazetesi Muhabiri Duygu Alan’ın olay yerinden aktardığı bilgilere göre Suat Aşır, Gamze Pehlivanı birçok bıçak darbesi ile öldürdükten sonra yakmak istediği iddia edildi.

Olay yerinde bir bidon bir çakmak ve bir beyaz bez bulundu.

Günü birlik olarak bugün ülkemize gelen Suat Aşır'ın konuşmak amacıyla Gamze Pehlivan'ı yanına çağırdığı ardından da aralarında yaşanan tartışma sonrası Gamze Pehlivan'ı önce göğsünden ardından da sırtından birçok bıçak darbesiyle bıçakladığı öğrenilirken bıçaklama olayının ardından üzerine yanıcı madde dökerek Gamze Pehlivan'ı yakmaya çalıştığı iddia edildi. 

Cinayet, polis basın bülteninde şu şekilde yer aldı:
20.04.2017 tarihinde, 14:00 sıralarında, Haspolat’ta, meçhul bir erkek şahıs, tasarrufunda bulundurduğu bıçak ile tartıştığı Gamze PEHLİVAN (K-37)’ı vücudunun muhtelif yerlerinden bıçaklamak suretiyle ağır şekilde yaralamıştır. Olayda ağır yaralanan Gamze PEHLİVAN Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldığı sırada yaşamını yitirmiştir.

UKÜ Rektörlüğünden açıklama:
Üniversitemiz kampüs girişinde bulunan park alanında bugün saat 14:00 civarında yaşanan talihsiz olaydan ötürü öncelikle hayatını kaybeden Gamze Pehlivan’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Bu üzücü olay neticesinde hayatını kaybeden Gamze Pehlivan ve olayı gerçekleştiren Suat Aşır’ın Üniversitemizle herhangi bir ilişkileri bulunmamakla birlikte kampüsümüz girişinde yaşanan talihsiz olaydan duyduğumuz üzüntüyü tekrardan belirtir, bu tür olayların ülkemizde ve hiçbiryerde yaşanmamasını temenni ederiz.

Polis soruşturması sürüyor

20/04/2017 14:58
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cinayet, haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.