Bir kaza da Güneşköy’de 2 araç yüz yüze çarpıştı!

ads ads ads ads
22/01/2021

ads
Bir kaza da Güneşköy’de 2 araç yüz yüze çarpıştı!

Güzelyurt-Lefke Anayolu üzerinde, Güneşköy yakınlarında meydana gelen trafik kazasında iki araç yüz yüze çarpıştı. 3 kişinin yaralandığı kaza sonrası Mehdi Mervan Tay tutuklandı.

Polisten verilen bilgilere göre Mehdi Mervan Tay, araç geçmeye çalıştığı esnada Lütfi Akdeniz Volkan’ın sürdüğü araç ile çarpıştı.

Çarpışma sonrası LU 780 plakalı araç sürücüsü Lütfi Akdeniz Volkan ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Nidai Dostel ile JT 623 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mütallip Özdemir Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polisten yapılan açıklama şöyle:

Bugün saat 19.45 sıralarında, Güzelyurt'ta, Güzelyurt- Lefke Anayolunun 1-2 km'leri arasında, Mehdi Mervan TAY (E-39), yönetimindeki JT 623  plakalı aracı ile batı istikametine doğru seyrettiği sırada önünde aynı istikamete seyreden aracı geçmek için yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Lütfi Akdeniz VOLKAN (E-31) yönetimindeki LU 780 plakalı araç ile çarpışmışlardır.

Kaza sonucu yaralanan LU 780 plakalı araç sürücüsü Lütfi Akdeniz VOLKAN ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Nidai DOSTEL (E-38) ile JT 623 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mütallip ÖZDEMİR (E-38) kaldırıldıkları LDH'de tedavileri halen sürüyor.

JT 633 plakalı araç sürücüsü Mehdi Mervan TAY tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir

22/01/2021 22:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bir kaza da Güneşköy’de 2 araç yüz yüze çarpıştı!
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.