Ünlü isimlerden Beşiktaş'a destek

Beşiktaş Kulübü’nün başlattığı Bırakmam Seni kampanyası için Vodafone Park’ta düzenlenen ve canlı yayınlanan destek gecesinde siyah beyazlılar yaklaşık 100 milyon TL bağış topladı. Kampanyaya birçok ünlü isim de bağışta bulundu.

ads ads ads ads
10/08/2020

ads
Ünlü isimlerden Beşiktaş'a destek

Beşiktaşlı ünlü sanatçı Yılmaz Erdoğan’ın sunuculuğunu yaptığı geceye; Barış Murat Yağcı, BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi, Erkan Petekkaya, Hakan Altun, Hülya Avşar, İsmail Demirci, Mehmet Erdem, Onur Buldu, Ömür Gedik, Zafer Algöz de konuk oldu.

Başkan Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Sergen Yalçın ile tüm branşlarda Beşiktaş forması giymiş eski ve faal sporcular ile antrenörler de yer aldı.

Siyah beyazlıların başkanı, açılış konuşmasında “Sayın Rahmi Koç’un kampanyamıza 10 milyon Lira destek vererek programımıza başlayacağımızı söylemek istiyorum” dedi. Çebi ayrıca, “Yönetim kurulum 5 milyon TL bağışta bulunuyor. Ben de Beşiktaş Başkanı olarak 5 milyon TL bağışta bulunuyorum” ifadelerini kullandı. 

Bununla birlikte camianın önde gelen isimlerinden Cemil Kazancı ve Nevzat Demir 2’şer milyon, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk de 1 milyon lira bağışladı. Bununla ismini vermek istemeyen iki kişi toplamda 4 milyon TL’lik bağışta bulundu.

Beşiktaşlı ünlü isim Yılmaz Erdoğan, "Kafamızda bir rakam yoktu ancak toplayabileceğimiz en yüksek rakamı istiyorduk. Bizimle ilgili bir şey değil, katkı sunan herkesle ilgili bir durum. Biz sadece ön ayak olduk. Beşiktaşlı olarak zaten görevimiz bizim" diye konuştu.
 

ÜNLÜ İSİMLERİN BAĞIŞLARI

50 bin lira bağış yapan Hülya Avşar, "Bu dönem öyle bir dönem ki herkesin; herkese, her şeye desteği var. Bizlerin de kulübümüze bunu her şekilde yapmamız gerekiyor" dedi.
 

Murat Boz
150 bin TL

Cem Yılmaz
20 bin TL

Sarp Apak
20 bin TL

Gökhan Tepe
11 bin 903 lira

Haluk levent
"Online bir çalışma yaparak en az 120 bin tl toplayıp bağışlayacağız"

10/08/2020 14:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: beşiktaş, ünlüler, kampanya
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.