Borç İlişkilerinde Uygulanacak Kuralları Düzenleyen Yasa Önerisi Onaylandı

ads ads ads ads
12/06/2020
HK

ads
Borç İlişkilerinde Uygulanacak Kuralları Düzenleyen Yasa Önerisi Onaylandı

Cumhuriyet Meclisi, Borç İlişkilerinde Uygulanacak Kuralları Düzenleyen Yasa Önerisi’ni Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (AD-HOC) Komitesi bugün,tüketici kredilerine ilişkin düzenlemeleri de içeren Borç İlişkilerinde Uygulanacak Kuralları Düzenleyen Yasa Önerisi’nin üçüncü okunuşunu gerçekleştirdi. 
Söz konusu Yasa Önerisi’nin tümünü oybirliği ile kabul ederek Genel Kurul’un gündemine sevk etti.
Cumhuriyet Meclisi, Borç İlişkilerinde Uygulanacak Kuralları Düzenleyen Yasa Önerisi’ni Görüşmek Üzere Oluşturulan Geçici (AD-HOC) Komitesi UBP Milletvekili Sunat Atun Başkanlığı’nda, saat 09.00’da toplandı. 
Komite’ye,  Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Salahi Şahiner, UBP Milletvekili Özdemir Berova, UBP Milletvekili Kutlu Evren, CTP Milletvekili Özdil Nami, HP Milletvekili Mesut Genç, HP Milletvekili Gülşah Sanver Manavoğlu, DP Milletvekili Koral Çağman ve TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit katıldı. 
Komite toplantısına davetli olarak ise, Merkez Bankası Başkanı Rifat Günay ve Para Kambiyo ve İnkişaf Sandığı İşleri Dairesi Müdürü Şifa Karahasanoğlu katılarak konu ile ilgili görüş ve önerilerini bildirdiler. 

12/06/2020 16:25
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Borç İlişkileri, yasa, Cumhuriyet Meclisi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.