Boşandıktan sonra 2.2 milyar dolarlık serveti paylaşacaklar

ads ads ads ads
01/02/2021

ads
Boşandıktan sonra 2.2 milyar dolarlık serveti paylaşacaklar

ABD'li reality yıldızı Kim Kardashian'ın, rapçi eşi Kanye West'te açacağı boşanma davası için bir çıkış planı olduğu iddia edildi. Kardashian'ın 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirildi.

Kim Kardashian ve rap şarkcısı eşi Kanye West, bir süredir boşanma haberleriyle gündemde yer alıyor. Kim Kardashian’ın hem kendisi hem de Kanye West için adil olan bir boşanma anlaşması hazırlamak için mali danışmanlarla konuştuğu öne sürüldü. 40 yaşındaki Kardashian’ın 2.2 milyar dolarlık servetin paylaşımında tüm ailesi için adil olacak bir çözüm bulmak üzere mali müşavirlerle görüştüğü bildirildi.

Us Weekly’ye konuşan bir kaynak, “Kim, Kanye’nin tüm finans kaynaklarını ve mülklerini bölünmeye hazır hale getirdi, bu herkes için çok adil bir anlaşma. Kim, resmi olarak davayı açtığı zaman her şey hazır durumda olacak” dedi.

Ünlü çiftin evliliği, geçen yıl Kanye’nin Twitter’da Kim ve annesi hakkında yazdıklarından sonra sarsılmıştı. Kim o zaman bu durumun Kanye’nin bipolar bozukluğundan kaynaklığını açıklamıştı.

2014 yılında evlenen çiftin 4 çocuğu var.

01/02/2021 15:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: kanye west, kim kardashian
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.