Bozkurt: Tüm şirketler üzerine düşeni yapmalı

Northernland Grup’ta tüm personele tedbir amaçlı PCR testleri yapıldı. Yapılan açıklamaya göre testlerin tamamı negatif çıktı.

ads ads ads ads
10/09/2020
HK

ads
Bozkurt: Tüm şirketler üzerine düşeni yapmalı

Northernland Grup’ta tüm personele tedbir amaçlı PCR testleri yapıldı. Yapılan açıklamaya göre testlerin tamamı negatif çıktı.

Northernland Grup Yönetim Kurulu Başkanı Koral Bozkurt yaptığı açıklamada bugünlerde herkesi duyarlı olmaya davet ettiklerini ifade ederek şirket bünyesinde yer alan tüm personele, tamamı şirket bütçesinden karşılanmak koşulu ile PCR testleri yapıldığını ifade etti. Bozkurt, testlerin tamamının negatif sonuç verdiğini de kaydeden Bozkurt, bu testler tedbir amaçlı ara ara uygulamaya devam edeceklerini söyledi.

“Kendimizi korumalıyız”

Bozkurt, bu süreçte koruma bilinci ile maske, mesafe ve hijyen kurallarını eksiksiz uyguladıklarını kaydederek “ülke olarak, Covid- 19 ile yaşamaya alışmak, hem kendi hem de sevdiklerimizi koruyacak adımları atmak zorundayız” diye konuştu.

Bozkurt, “Şirket olarak, hiçbir zaman her şeyi devletten beklemedik. Bu zor dönemde de, toplumsal tüm mücadelelerde varımızı yoğumuzu ortaya koyduk. Şimdi de, hem personelimizin sağlığı, hem de müşteri güvenliği için yine kendi kaynaklarımızla ve imkanlarımızla PCR testlerimizi tamamladık. Burada, esas amacımız, sadece şirketimizin değil, imkanı olan herkesin benzer uygulamalarla bulunduğu kentin ve adamızın da sağlığı için adım atmış olması. Yakın Doğu Hastanesi'ne vermiş olduğu kaliteli sağlık hizmeti için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

10/09/2020 12:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Koral Bozkurt, Northernland, test, pcr, koronavirüs, covid-19
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.