Britney Spears evini yaktı

Son zamanlarda sakarlıklarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Britney Spears, dans ederken ayağını kırmasının ardından evinin spor salonunu yanlışlıkla yaktığını itiraf etti

ads ads ads ads
04/05/2020

ads
Britney Spears evini yaktı

90’lı yıllarda pop müziğin en popüler isimlerinden biri olan, daha sonra ise karıştığı skandalların ardı arkası kesilmeyen ve bunalıma giren Britney Spears’ın bu kez de sakarlıklarıyla başı dertte.

Sosyal medyayı aktif kullanan 38 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, vaktinin çoğunu spor yaparak ve dans ederek geçiriyor. Ünlü şarkıcı, son aylarda corona virüsü salgınında dans ve motivasyon konuşması yaptığı videoları takipçileriyle paylaşıyor.

Geçen aylarda dans ederken ayağını kıran Spears, en son paylaşımıyla da 6 ay önce evinin spor salonunu yaktığını itiraf etti.

Spor salonunda bulunan iki mumdan bir tanesini yanmış halde unuttuğunu ve yanan mumun diğerini tutuşturması sonucu yangın çıktığını söyleyen Spears, yangın sonrası salonda bulunan birkaç ekipman dışında her şeyin yandığını söyledi.

Spears, yangın alarmının zamanında çaldığını ve bu nedenle kimsenin yaralanmadığını ifade etti. Fakat salonun kapısına gittiği sırada alevlerin tüm odayı sardığını açıkladı.

04/05/2020 09:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: britney spears,
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.