Bu iPhone tamamen altından: Fiyatı 445 bin lira

Akıllı telefonların yeterince pahalı olmadığını düşünüyorsanız, tasarımcılar şimdi Apple'ın son amiral gemisi iPhone 13 Pro Max'in 18 ayar altından yapılmış yaklaşık 50 bin dolarlık (yaklaşık 445 bin lira) bir versiyonunu üretti. “Total Gold” (Tamamen Altın) adlı özel seri, lüks mücevher şirketi Caviar tarafından hazırlandı ve sadece 99 adet üretildi.

ads ads ads ads
30/09/2021

ads
Bu iPhone tamamen altından: Fiyatı 445 bin lira

İngiliz lüks mücevher firması Caviar, tamamı 18 ayar altından oluşan iPhone 13 serisini piyasaya sürdü. 

Altın İPhone 13 Pro Max’in, ”sanatsal barok tarzda” özenli bir şekilde işlendiği belirtildi. Aynı zamanda modelin bilgilerinin ve benzersiz seri numarasının da üzerine işlendiği aktarıldı.

EN UCUZU 380 BİN LİRA

Bununla birlikte haracayacak parası olanlar için, “Total Gold” serisini çeşitli depolama kapasitelerine sahip bir dizi iPhone 13 tasarımı mevcut. En düşük hafıza kapasitesine sahip olan modelin fiyatı ise 42 bin 390 dolar (yaklaşık 380 bin lira). iPhone Pro Max'te ise fiyatlar 48 bin 80 dolardan (yaklaşık 430 bin lira) başlıyor. 

Londra merkezli şirket, gösterişli Total Gold modelinin, özellikle lüksünden vazgeçmeyen akıllı telefon kullanıcıları için tasarlanmış 'nefis bir mücevher' olduğunu açıkladı.

Caviar’ın web sitesinde yapılan açıklamada,  "Altın üzerine, zarif sanatsal gravür ve barok tarzda zengin bir süsleme, lüksü ve bireyselliği bir araya getiriyor. Altın, sahibinin üstünlüğünü, yüksek statüsünü ve kararlı doğasını sembolize eder” denildi. 

TÜRKİYE'DE 11 BİN LİRAYI GÖZDEN ÇIKARMAK GEREKİYOR

Diğer taraftan, iPhone 13 modelleri Türkiye’de geçen hafta itibariyle satışa çıktı.  Ülkemizde iPhone 13 Mini’nin fiyatı 10 bin 999 TL’den, iPhone 13’ün fiyatı 11 bin 999 TL’den, i iPhone 13 Pro'nun başlangıç fiyatı 15 bin 999 TL’den ve iPhone 13 Pro Max’in fiyatı 17 bin 999 TL’den başlıyor. 

Ancak, Caviar'ın Total Gold serisi, yalnızca iPhone 13 Pro ve iPhone 13 Pro Max modellerini içeriyor. Total Gold’ın dışınd şirketin yine lüks mücevher ve değerli metallerle tasarlanan başka iPhone 13 serileri de bulunuyor. 

Bu tasarımlar arasında “'Altın Timsah”, “Yat Kulübü”,  “Green Tourbillon”,  “Musk be on Mars”, “Zeytin Işınları”, “Ay ve Güneş”' ve Rusya'daki kutsal binadan adını alan 'Kurtarıcı İsa Katedrali' yer alıyor.

"MUSK, MARS'TA OLMALI"

“Musk be on Mars” adlı tasarım, SpaceX'in kurucusu Elon Musk'ın Kızıl Gezegen’e ulaşmak için devam eden çalışmalarına atıfta bulunuyor. 

30/09/2021 10:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: iPhone, telefon, haber
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.