Bülent Ersoy'dan asansörlü mezar iddialarına açıklama:

Bülent Ersoy yakın dostu Fevzi Siverek’in asansörlü mezar açıklamasına yanıt verdi. Ersoy "Ben daha ölmedim arkadaşlar!" diyerek iddiaları yalanladı.

ads ads ads ads
23/06/2022

ads
Bülent Ersoy'dan asansörlü mezar iddialarına açıklama:

Sanatçı Bülent Ersoy,Fevzi Siverek’in 1.5 milyon liraya mal olacak asansörlü mezar açıklaması sonrası yakın dostuna sitem etti. 

“Ölmedim arkadaşlar!” diyen Ersoy mesajında, “Yeni medya ve sosyal medya! Birileri konuşsun, birileri haber yapsın, sonra ‘kopyala yapıştır’ dijital medya, yazıyı çoğaltsın… Sevgili babacığımın cenazesi sırasında söylemiş olduğum sözlerin videosu önce Instagram’da viral oldu, sonra bir röportajımda bu konu soruldu, en sonra da bugün ‘1.5 milyon TL bütçe ayırdı, Bülent Ersoy’un mezarı derin olacak, asansörle inilecek’ başlıklarına kadar geldi…” diye yazdı. 

YAKIN DOSTU FEVZİ SİVEREK’E SİTEM: ABUK SABUK SÖZLER

Ersoy, şöyle devam etti:

“Ankara’daki röportajda sormuş olduğunuz gibi yine bana sormanız gerekirken, hakkımda her açıklama yapan, yapabilen kişi ya da kişilerin bu ‘abuk sabuk’ sözleri medyada bu kadar büyük yer bulacak mı? Yaşayan bir insana ‘Mezarı için 1.5 milyon TL bütçe ayırdı’ başlıkları ‘basın özgürlüğü’ kapsamında mı? Bu başlıklar, haberler; mantığa ve haber etiğine uygun mu? Bu arada, üstelik yetkili menajerim de Haluk Şentürk’tür. Her şeyi tolere etmek, sanatçı duruşuna göre davranmak, ‘hadi ablalarıyım kırılmayayım, kırmayayım’ demek, yaşadığımız bu devirde işe yaramıyormuş demek…”

23/06/2022 09:27
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Bülent Ersoy
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.