Burak Yılmaz'ın son durumu!

ads ads ads ads
21/09/2015

ads
Burak Yılmaz'ın son durumu!

Trabzonspor maçında sakatlanan Burak Yılmaz, en iyi ihtimalle 1 ay sahalardan uzak kalacak. Yıldız futbolcu, Galatasaray'ın 5, A Milli Takım'ın 2 maçında forma giyemeyecek.

Sabah gazetesinin haberine göre, Trabzonspor'u deplasmanda devirerek krizden çıkan Galatasaray, kucağında yeni bir kriz buldu... Söz konusu mücadelenin 66'ncı dakikasında attığı depar sonrası yerde kalan ve kenara alınan Burak Yılmaz'ın geçen sezon yaşadığı sakatlığın nüksettiği ortaya çıktı.

Tecrübeli futbolcunun pazar günü çekilen MR'ı sonrası adalesinde yırtık olduğu kesinleşirken, en iyi ihtimalle 25 Ekim'de oynanacak Fenerbahçe derbisine yetişeceği vurgulandı. Taraftar tepkisi üzerine Niasse transferinden vazgeçen yönetim, şimdi takımı tek forvet olarak Umut'a bırakmanın sıkıntısını yaşıyor.

GALATASARAY'IN 5, A MİLLİ TAKIM'IN 2 MAÇINDA OYNAMAYACAK

Burak Yılmaz, Galatasaray'ın süper lig'deki Gaziantepspor, Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği maçları ile şampiyonlar ligi'ndeki Astana ve Benfica karşılaşmalarında oynamayacak. Ayrıca, A Milli Takım'ın Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile oynayacağı kader maçlarında da forma giyemeyecek. 

21/09/2015 10:13
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: burak yılmaz, sakatlık, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.