Büyük buluşmanın tarihi belli oldu

ads ads ads ads
23/04/2019

ads
Büyük buluşmanın tarihi belli oldu

Kremlin tarafından duyurulan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un tarihi buluşmasının detayları belli oldu.

Kremlin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Kuzey Kore lideri Kim Jong Un'un Nisan ayı sonunda bir araya geleceğini duyurmuştu.

Rusya Devlet Başkanı Vladmir Putin ile Kuzey Kore lideri Kim Jong Un görüşmesinin detayları belli olmaya başladı. Kremlin Sözcüsü Peskov, görüşmenin ay sonunda olacağını söylemişti.

Yakın kaynaklar görüşmenin 25 Nisan'da Rusya'nın Çin ve Kuzey Kore sınırında yer alan Vladivostok şehrinde yapılacağını belirtti.

2. ZİRVEDE ANLAŞMA SAĞLANAMAMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile görüşmesine ilişkin, "Onlar yaptırımların tamamen kaldırılmasını istedi. Biz ise bunu yapmaya niyetli değildik. Bu nedenle anlaşamadık." ifadelerini kullanmıştı.

Vietnam'ın başkenti Hanoi'de 27-28 Şubat'ta gerçekleştirilen zirvenin "gerçekten verimli geçtiğini" söyleyen Trump, "Herhangi bir şey imzalamanın iyi bir fikir olmayacağında karar kıldık." ifadesini kullanmış ve Kuzey Kore lideri Kim ile "çok güçlü bir ilişki" kurulduğunu ancak anlaşmaya varılamadığını belirtmişti.

23/04/2019 16:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Büyük buluşmanın tarihi belli oldu, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.