Büyükelçi Doğu Akdeniz Doğa İlkokulunu Ziyaret Etti

Doğu Akdeniz Doğa Okulları 09 Mayıs 2019 Perşembe günü Türkiye Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ağırlandı.

ads ads ads ads
11/05/2019

ads
Büyükelçi Doğu Akdeniz Doğa İlkokulunu Ziyaret Etti

Doğu Akdeniz Doğa Okulları 09 Mayıs 2019 Perşembe günü Türkiye Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ağırlandı. Başçeri’yi, Kıbrıs Doğa Okulları Direktörü Orhan SÜSLÜ, yönetim ekibi ve öğrenciler karşıladı. Büyükelçi Başçeri’nin katılımlarıyla Kıbrıs Doğa Okullarında büyük heyecan ve coşku yaşandı.  Konuğun karşılanmasıyla birlikte tüm okulun derslikleri, ekoloji bahçesi, binicilik, spor ve oyun alanları, laboratuvarları gezildi.

Doğa öğrencilerinin teknolojinin her aşamasını takip ettiği,  tüm gelişmelerine hakim olduğu Kodlama ve Robotik gösterileri hayranlıkla izlendi. Okulun donanımı, Doğa Okullarının eğitimde öncü ve tüm ilkleri, yenilikleri barındırdığı, doğanın kendisinden esinlenerek bütün renkleri bir arada tuttuğu bir eğitim kurumu olduğu Sayın Büyükelçimiz Ali Murat BAŞÇERİ tarafından da büyük beğenilerle dile getirildi. Okul gezisinin ardından birlik ve beraberlik adına “Zeytin Ağacı”  dikildi. Büyükelçi Ali Murat Başçeri’nin ziyareti Doğu Akdeniz Doğa İlkokulu Okul Aile Birliğini, tüm okul yönetici, öğretmen ve öğrencilerini onurlandırdı.

Sayın Büyükelçi Ali Murat BAŞÇERİ resmi Twitter hesabından Doğu Akdeniz Doğa Okullarından paylaşım yaparak öğrencilerle gurur duyduğunu ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum paylaşımı yaptı (MHA)

11/05/2019 16:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Ali Murat Başçeri, Doğu Akdeniz Doğa Okulları, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.