Çağdaşlar Yine Coşturdu

Çağdaşlar Korosu 12. Lefke Ceviz Festivalinde sahneye çıktı

ads ads ads ads
13/06/2022

ads
Çağdaşlar Yine Coşturdu

Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği bünyesindeki Çağdaşlar Korosu, 12 Haziran 2022 Pazar günü 12.Lefke Ceviz Festivalinde kültürümüzün unutulmayan eserleri sahneye çıktı. 

Çağdaşlar Korosu, 11 Mayıs 2022 tarihinde, Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı’nda 2. Kültürler Buluşması Sanat Etkinliği adı altında İstanbul-Üsküdar Vuslat Türk Müziği Topluluğu ile birlikte verdikleri konserin yankıları bitmeden bu kez de Lefke’yi salladılar. 

Koro Şefi Sn, Oskay Hoca yönetimindeki Çağdaşlar Korosu söyledikleri Kıbrıs şarkılarıyla heyecanlı ve kendilerine eşlik eden seyircileri mest ederken sahnede hem coştular hem de coşturdular. Mormenekşe Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sn, Hayriye Tokyay dernek bünyesindeki Çağdaşlar Korosunun başarılarıyla gururlandıklarını ve koronun bir koristi olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Konser sonrası Lefke Turizm Derneği Başkanı Sn, Nermin Şanlıdağ Çağdaşlar Korosuna festivale katılımlarından dolayı Dernek  Başkanı Sn, Hayriye Tokyay’a plaket ve katılım belgesi taktim etmiştir.
 Sn, Hayriye Tokyay da Kadın dayanışması ve Lefke Festivallerinde ikinci kez tercih edilmeleri adına, Lefke Turizm Derneği Başkanı Sn, Nermin Şanlıdağ’a teşekkür ve anı plaketini sundu. 
Çağdaşlar Korosu olmadan festivallerin yapılamayacağı düşüncesiyle kendilerine başarılar diliyoruz.

13/06/2022 15:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çağdaşlar Korosu
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.