Cage Club yine doldu taştı

ads ads ads ads
30/05/2016

ads
Cage Club yine doldu taştı

Geçtiğimiz hafta gösterişli bir açılış partisi ile yaz sezonuna giriş yapan Cage Club, ilk haftasında sıcak yaz gecelerini aratmayan programları ile misafirlerine yine unutmayacakları geceler yaşattı.

Girne’nin gözde oteli Cratos Premium Hotel bünyesinde bulunan ülkemizin en köklü eğlence kulübü Cage Club geçtiğimiz haftaki açılışının ardından ilk haftasında farklı konseptlerle misafirlerini eğlencenin doruklarına ulaştırdı.



Profesyonel eğlence anlayışı ile her hafta Çarşamba ve Cuma geceleri farklı konseptler uygulayan Cage Club sezonun ilk konseptini geçtiğimiz Çarşamba gecesi Butterfly Effect adı altında yaptı.

Kulüp dansçıları kelebek kostümleri ile misafirlerini kapıda karşılamalarının ardından konsepte uygun özel gösterilerini sergilediler.



Cage Club’ta hafta diğer konsept olan Candy Crush ile Cuma gecesi devam etti. Özel olarak hazırlanan kostümler ve şeker temalı dekorasyon ile misafirler kulüp DJ’leri Umut Özsoy ve Cruze’un hazırladığı set up’lar eşliğinde eğlencenin tadını çıkardı.



Cage Club’ta haftanın beklenen partisi “Cage Is Open” Cumartesi gecesi binlerce misafirin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kalabalığın çılgınca eğlendiği gecede havai fişikler ve özel olarak hazırlanan görsel gösteriler büyük beğeni toplarken dansçıların durmak bilmeyen enerjileri gecenin ilgi odağı oldu.



 

30/05/2016 16:09
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cage Club, cratos
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.