Cage’den muhteşem kapanış

ads ads ads ads
10/10/2016

ads
Cage’den muhteşem kapanış

Cage Club geçtiğimiz Cumartesi gecesi gösterişli bir kapanış seremonisi ile 2016 yaz sezonuna veda etti. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı gecede tempo hiç düşmezken görsel şovlar büyük beğeni topladı

Ülkemizin en çok tercih edilen eğlence kulübü Cage Club, geçtiğimiz Cumartesi gecesi yaz boyunca sürdürdüğü partilerin final gecesini gerçekleştirdi. Büyük bir katılımın olduğu gecede unutulmayacak sahne gösterileri, havai fişek gösterileri geceye katılanları etkiledi.

Sezonun son gecesi olmasından dolayı katılımın oldukça yüksek olduğu gece giriş bölümünde Cage dansçılarının misafirleri karşılamasıyla başladı. Dansçılarla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren misafirler hemen ardından akrobatik gösterileri izleyerek büyük heyecan yaşadı. Gecede tempo tiyatral sahne gösterisinin ardından DJ Umut Özsoy’un sahneye çıkışı ile yükseldi.

Yazın unutulmayacak en hit şarkılarını çalan Özsoy ile birlikte Kıbrıs’ın sevilen vokal sanatçısı Orçun Benli’nin sahnede söylediği şarkılar ile de gece ayrı bir renk kazandı.

Girne’nin prestijli oteli Cratos Premium Hotel bünyesinde bulunan Cage Club’da 4 ayı aşkın bir sezonun ardından eğlence sabahın ilk ışıklarına kadar sürerken gecenin sonunda kulüp işletmecisi Atakan Ersin Durmuş ekibi ile birlikte DJ kabinine çıkarak tüm misafirleri alkışlayarak teşekkürlerini dile getirdi.

 

10/10/2016 22:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cage
MANŞETLER

HK EĞLENCE DÜNYASI

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.