Cage’e MC dopingi

ads ads ads ads
07/06/2016

ads
Cage’e MC dopingi

Ülkemizin eğlence sektöründeki lider kulübü Cage Club her hafta konsept partilere devam ederken yenilikleri de eğlence severlere sunmaya devam ediyor. Cage Club, eğlence mekanlarında alışılagelmişin dışına çıkarak geçtiğimiz Cumartesi gecesi sahnesine Ayia Napa’nın tanınmış MC’lerinden MC Dadge’ı çıkararak coşkuyu daha da ileriye taşıdı.

Eğlence sektörürün önder kuruluşlarından Cage Club Haziran ayına hızlı girdi. Gecelerin de ısınmaya başlaması ile birlikte haftalık programlarına renk katmaya başlayan Cage Club, ülkemizin eğlence sektöründe görmeye alışık olmadığımız, Avrupa ve birçok batılı ülkelerde kulüp ortamlarının vazgeçilmez parçası MC (Microphone controller) anlayışını uygulamaya başladı. Adamızın eğlence merkezlerinden Ayia Napa’dan özel olarak getirtilen MC Dadge, açılış gecesinin ardından ilk kez geçtiğimiz Cumartesi akşamı mikrofonu ile kulüp misafirlerini coşturarak eğlencede büyük pay sahibi oldu.



Cratos Premium Hotel’in liman manzarasına sahip mekanda kulüp DJ’leri Umut Özsoy ve Cruze’un set-up’ları eşliğinde misafirlerle özel olarak ilgilenen Dadge, sempatik tavırları ve düşmeyen enerjisi ile gecenin ilgi odağı oldu.



 

07/06/2016 16:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cage Club, cratos
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.