Çağıner: Tüm gücümüzle kampanyaya tam destek vereceğiz

Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner, Uluslararası Bilim Diplomasisi İnisiyatifi’nin Dünya Sağlık Örgütü’ne (DSÖ) ortak üyelik için başlattığı imza kampanyasına destek verdi

ads ads ads ads
03/06/2020

ads
Çağıner: Tüm gücümüzle kampanyaya tam destek vereceğiz

    Uluslararası Bilim Diplomasisi İnisiyatifi’nden akademisyen Mehmet Hasgüler ile akademisyen Okan Şafaklı, dün Dimağ Çağıner’i ziyaret ederek, imza kampanyası hakkında bilgi verdi.

    İmza kampanyasına tem destek verdiklerini belirten Dimağ Çağıner, meselenin Cenevre’ye taşınması, BM nezdinde girişim yapılması ve Kıbrıslı Türklerin DSÖ’ye ortak üyeliği için katkı koyacaklarını söyledi.

     Çağıner, “Tüm gücümüzle kampanyaya tam destek vereceğiz. DSÖ’ye üyelik Kıbrıslı Türkler için toplumsal bir haktır” diyerek, tüm üyelerine ve halkımıza destek vermeleri çağrısında bulundu.

    Mehmet Hasgüler, imza kampanyasına destek veren Kıbrıs Türk Otelciler Birliği Başkanı Dimağ Çağıner’e teşekkür ederek, kampanyaya desteğin dalga dalga büyümesinden büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

       Mehmet Hasgüler,  http://chng.it/59syygW8cW linkinden herkesi imza kampanyasına destek vermeye çağırdı.

03/06/2020 17:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Dimağ çağıner, kıbrıs türk otelciler birliği başkanı dimağ çağıner, kktc turizim, Uluslararası Bilim Diplomasisi İnisiyatifi’nden akademisyen Mehmet Hasgüler, DSÖ,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.