Çağlar Yüksel davasında zanlılar 3 gün daha tutuklu kalacak

ads ads ads ads
24/09/2021

ads
Çağlar Yüksel davasında zanlılar 3 gün daha tutuklu kalacak

Gazeteci Çağlar Yüksel’in ciddi şekilde darp edilmesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar Tarkan Kazım Ozansoy, Ahmet Ateş ve Mehmet Tunç Altuoğlu yeniden mahkemeye çıkarıldı.   

Mahkemede yeminli şahadet veren polis çavuşu Ersan Yaran olguları aktardı. Polis, 02.08.2021 tarihinde saat 23.45 raddelerinde Demirhan'da Ecevit caddesinde adresinde ikamet etmekte olan gazeteci Çağlar Yüksel’in ikametgâhımın avlusu içerisine girdiği sırada 2 erkek şahıs tarafından tasarruflarında bulunan ahşap sopa ile başına ve vücudunun çeşitli yerlerine vurmaları sonucu başının arka kısmında yaklaşık 5 cm lik kesinin oluşmasına sebebiyet verip yaralayıp ciddi bir şekilde darp edildiğini belirtti.

Polis, aynı gün Çağlar Yüksel’in Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılarak ilk tedavisi yapıldıktan sonra bilinç kaybı yaşadığı gerekçesi ile müşahede altına alındığını belirtti. Polis, mesele ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında üç zanlının tutuklandığını söyledi. Polis, zanlı Ahmet Ateş’in polise zanlılar Tarkan Kazım Ozansoy ve Mehmet Tunç Altuoğlu ile birlikte müştekinin evinin yakınına gittiklerini ayrıca zanlı Ozansoy’un arabadan beyzbol sopası alıp zanlı Altuoğlu ile birlikte müştekinin evine gidip, bir süre sonra koşarak arabaya döndüklerini anlattığını söyledi.

Polis, zanlılar ile müştekinin arasında husumet olmadığını ve meselede azmettiren başka zanlı olma olasılığı olduğunu belirtti. Polis, tahkikatın devam ettiğini belirterek, zanlıların 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Ozankaya, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.  (Kamalı Haber)

24/09/2021 15:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: rTarkan Kazım Ozansoy, Ahmet Ateş, Mehmet Tunç Altuoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.