Call of Duty: Mobile geliyor!

ads ads ads ads
19/03/2019

ads
Call of Duty: Mobile geliyor!

Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içerecek olan Call of Duty: Mobile duyuruldu.

Yayıncı Activision ve geliştirici Tencent daha öncesinde Call of Duty: Legends of War adıyla Avustralya ve Çin'de çıkış yapmış olan oynaması ücretsiz birinci şahıs nişancı oyunu Call of Duty: Mobile'ın Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da iOS ve Android cihazlara geleceğini duyurdu.

Açık beta bu yaz seçili bölgelerde düzenlenecek. Açık betaya oyunun resmi websitesi üzerinden ön kayıt yaptırabilirsiniz. Resmi çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Tencent'in ödüllü stüdyosu Timi stüdyo tarafından geliştirilen oyun Black Ops ve Modern Warfare dahil olmak üzere Call of Duty serisinden çeşitli haritalar, modlar, silahlar ve karakterler içeriyor.

Bu modlardan bazıları Team Deathmatch, Search and Destroy ve Free-For-All; haritalardan bazıları da Nuketown, Crash ve Hijacked. Unity real-time 3D geliştirme platformunu kullanan oyun için klasik bir çok oyunculu modun yanı sıra yakında oynanabilir yeni modlar da duyurulacak.

19/03/2019 17:41
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Call of Duty: Mobile geliyor!, HABER, KIBRIS,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.