Caniler, Paşa'yı kulübesinde diri diri yaktılar

Denizli'de, 'Paşa' isimli 3 yaşındaki av köpeği, kulübesinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı madde dökülüp diri diri yakıldı.

ads ads ads ads
06/01/2023

ads
Caniler, Paşa'yı kulübesinde diri diri yaktılar

Merkezefendi ilçesi Sevindik Mahallesi’nde oturan Doğukan Kandemir, bu sabah ‘Paşa’ isimli av köpeğini beslemek için evinin arkasında, balkonun altına yaptıkları kulübeye gitti. Kulübeden dumanların çıktığını gören Kandemir, köpeğini yanmış halde buldu. Kandemir’in ihbarı üzerine adrese polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alanda inceleme yaptı. İlk belirlemelere göre, yangının kasten çıkarıldığı tespit edildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hayvan Polisi ekipleri de olay yerine gelip inceleme yaptı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin sabaha karşı apartman bahçesine girip, köpeğin üzerine ve kulübesine yanıcı madde döküp ateşe verdikten sonra kaçtıkları üzerinde durulduğu bildirildi. Kulübenin apartmanın arkasında ve balkonun altında olduğundan, alevleri kimsenin fark etmediği belirtildi.

Ölen köpek, nekropsi için Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne götürüldü. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Doğukan Kandemir’in komşusu Hikmet Kaya, köpeğin zararsız olduğunu belirterek, “Köpeğin sesi soluğu çıkmıyordu. Sahipli bir köpek ve kulübesinde bağlı şekilde yaşıyor. Başıboş da gezmiyor. Böyle vahşet olmaz, bunu hayvana yapan, insana ne yapmaz ki? Bunu yapanın vicdanı olamaz. Bu vahşeti yapan bir an önce bulunmalıdır” dedi.

(DHA)

06/01/2023 19:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Caniler, Paşa’yı kulübesinde diri diri yaktılar
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.