Canlı yayında görünmez kaza!

ads ads ads ads
19/01/2020

ads
Canlı yayında görünmez kaza!

İspanya'da önceki gün gerçekleştirilen ödül töreninde kutlama yapan bir oyuncunun elbisesi düştü. Genç oyuncu sevinirken üstsüz kaldı.

İspanya'da önceki gün gerçekleşen Feroz Ödül Töreni sırasında talihsiz bir an yaşandı. Geceye damga vuran oyuncu Celia Freijeiro, törende iki kez ödül alırken, ekip arkadaşlarıyla kutlama yaptığı sırada elbisesi düştü. Genç oyuncu sevinç çığlıkları atarken bir anda üstsüz kaldı. Görüntüler sosyal medyada olay oldu.

İspanyol televizyonlarının en önemli etkinliklerinden biri olan Feroz Ödülleri’nde önceki gün talihsiz bir an yaşandı…Oyunculuğuyla geceye damga vuran ve iki ödül birden alan 36 yaşındaki Celia Freijeiro, etkinlik sonrasında ekip arkadaşlarıyla kutlama yapmak istedi. Vida Perfecta isimli dizinin yıldızı olan oyuncu hiç beklemediği bir olayla kamuoyunun hafızalarına kazındı.

Canlı yayına katılan ve stüdyodakilerin sorularını yanıtlayan genç oyuncu ve arkadaşları sevinç içerisinde eğlenirken bir anda olanlar oldu… Freijieiro’nun straplez elbisesi sevinç kutlamalarına dayanamadı ve genç oyuncunun beyaz renkli şık elbisesi düştü. Elbisenin altında sütyen kullanmayan başarılı oyuncunun göğüsleri canlı yayında ortaya çıktı.

Başarılı oyuncu kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaşadıklarıyla dalga geçmeyi de ihmal etmedi.

Genç oyuncu yaşananları sosyal medyada paylaştı. Freijieiro, “Önce Sabrina, sonra Janet Jackson ve şimdi de ben. Meme uçlarına özgürlük” diyerek yaşadıklarıyla dalga geçti ve videoyu paylaştı.

19/01/2020 16:20
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Canlı yayında görünmez kaza!# haber# kibris#
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.