Çantadan para çaldığını kabul etti

Yılmazköy'de zanlı Ayşe Erı̇nçoğlu çantadan para çaldığını kabul etti

ads ads ads ads
15/06/2021

ads
Çantadan para çaldığını kabul etti

Yılmazköy’de meydana gelen hırsızlık meselesi ile ilgili olarak gözaltına alınan zanlı Ayşe Erı̇nçoğlu mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Ferhat Oruç, 14.06.2021 tarihinde Yılmazköy'de faaliyet gösteren Volkan Latif Elektronik ve Hırdavat Şirketi’nde Nurcan Volkan' a ait gri renk el çantası içerisinde bulunan 5 bin 642 TL nakit paranın kimliği meçhul şahıs veya şahıslar tarafından sirkat edildiğini söyledi.

Polis, aynı gün yapılan geniş̧ çaplı araştırma ve konu iş yerine ait güvenlik kameralarından yapılan incelemede bahse konu parayı 11-12 Haziran 2021 tarihlerinde Yılmazköy' de zanlı Ayşe Erinçoğlu’nun sirkat ettiğinin tespit edildiğini belirtti. 

Polis, aynı gün Lefkoşa Kaza Mahkemesinden temin edilen derdest emri gereği zanlı Ayşe Erı̇nçoğlu’nun tutuklandığını, yapılan soruşturmada gönüllü ifade vererek suçunu itiraf etiğini ve üzerinde yapılan aramada tasarrufunda 1108.10 TL nakit para bulunarak emare olarak zapt edildiğini ifade etti.

Polis,  mesele ile ilgili olarak zanlı Ayşe Erı̇nçoğlu' nun vermiş olduğu gönüllü ifadenin teyit ve tekzibinin yapılabilmesi gerektiğinden, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Temay Sağer, zanlının soruşturma maksatlı 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

15/06/2021 14:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Yılmazköy, zanlı Ayşe Erinçoğlu,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.