Cardi B, Türkiye’ye gelmek istiyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden sonra 'Kösem Sultan'ı da izlemeye başlamıştı. Kendisi gibi rap şarkıcısı olan eşi Offset ile birlikte Instagram’dan bir canlı yayın yapan Cardi B, Türkiye’ye gelmek istediğini söyledi.

ads ads ads ads
11/08/2020

ads
Cardi B, Türkiye’ye gelmek istiyor

'Muhteşem Yüzyıl’ın sıkı takipçisi olan rap şarkıcısı Cardi B, geçen ay Kösem Sultan dizisine de başladığını açıklamış ve Hürrem hayranı olduğunu Twitter'dan dile getirmişti. Eşi Offset ile birlikte Instagram’dan bir canlı yayın yapan Cardi B, Türkiye’ye gelmek istediğini açıkladı. Ünlü rapçi kendisine eşlik etmek için Offset’i de ikna etmeye çalıştığını belirtti.

Cardi B yayın esnasında, “Türkiye’ye gitmek istiyorum. Sebebi ise Osmanlı İmparatorluğun’dan çok etkileniyorum. Ama birisi (eşi Offset’i kastederek) 16 saatlik uçuş yapmak istemiyor! Ben 16 saatlik uçuşa dayanabilirim ama bir yandan Offset’i de anlayabiliyorum. Ben oraya gidip müze gezeceğim” dedi.

Türkiye, kendimizi kısıtlamamız gereken bir ülke değil diyen Cardi B, “Osmanlı İmparatorluğu beni etkiliyor ve ne zaman olur bilmem. Bir şekilde gitmek istiyorum. Tarihi çok severim.” şeklinde konuştu.

11/08/2020 12:01
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cardi b, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.