Çavuşoğlu: Beni eleştirebilecek kişinin dili yanar

ads ads ads ads
27/10/2020

ads
Çavuşoğlu: Beni eleştirebilecek kişinin dili yanar

Ulusal Birlik Partisi Genel Başkan adayı Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu Haber Kıbrıs’ta başkanlığa neden aday olduğunu açıkladı.

UBP Genel Başkanlığına aday olan Nazım Çavuşoğlu, genel başkan seçilirse, partiyi daha iyi noktalara taşıyacağını belirterek, “Bana duyulan güveni boşa çıkarmayacağım” dedi. Çavuşoğlu, Türkiye ile iyi ilişkiler kurarak, çarkların dönmesini sağlayacağını aktardı.

Çavuşoğlu “beni eleştirecek kişinin dili yanar diyerek” partiye en çok sahip çıkanlardan birinin kendisi olduğunu söyledi.

“KUTUPLAŞMAYI ORTADAN KALDIRACAĞIM”

Çavuşoğlu, genel başkan seçilmesi halinde kutuplaşmayı ortadan kaldıracağını ve partinin prensiplerinin halka yansıması için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

TÜRKİYE İLE İLİŞKİLER

“Sorun yaratan değil sorun çözebilen biriyim” diyen Nazım Çavuşoğlu, Türkiye ile ilişkileri çok iyi bir şekilde sürdürdüğünü belirterek bu ilişkinin devamının sürdürüleceğini vurguladı.

“TOPLUMUN İCRAATA İHTİYACI VAR”

UBP Genel Başkanlığına aday olan Nazım Çavuşoğlu, toplumun icraata ihtiyacı olduğunu belirterek halka hizmet için aday olduğunu belirtti.

"HÜKÜMET KRİZİNİ ÇÖZECEĞİM"

Göreve gelirse hükümet krizini çözeceğini aktaran Çavuşoğlu, “Kuracağımız hükümet ve Türkiye ile iyi ilişkiler içinde çarkların dönmesini sağlayacağım” diye konuştu. Çavuşoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "UBP’nin vizyonu devam edecek içteki aksaklıklar toparlanmış olacak. Daha güçlü bir UBP daha güçlü bir hükümet daha güçlü bir KKTC için her türlü çalışmayı yapacağız"

27/10/2020 09:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nazım Çavuşoğlu, ulusal birlik partisi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.