Cemal Aktunç ile Sıla Eziç Aktunç yatırım planlarını anlattı!

ads ads ads ads
12/01/2020

ads
Cemal Aktunç ile Sıla Eziç Aktunç yatırım planlarını anlattı!

Kıbrıs inşaat sektörünün genç bir markası, fakat kazandırdığı prestijli yapılarla dikkat çekiyor Crafted Yapı. Eziç güvencesiyle hizmet veren Crafted Yapı'nın yeni yol haritasını, firma direktörleri Cemal Aktunç ile Sıla Eziç Aktunç Kıbrıs Emlak Merkezi okurları için paylaştı...

KKTC'nin lezzet durağı Eziç, inşaat alanında yaptığı çalışmalarla da taktir topluyor.

Eziç grup şirketlerinden Crafted Yapı, kısa sürede KKTC inşaat sektöründe üst sıralara tırmandı.

Yatırımlık değil, yaşamalık konut projelerine imza atan firma, yüksek inşaat kalitesi ve standartlarıyla dikkat çekiyor.

Kıbrıs Emlak Merkezi kurumsal üye inşaat firmalarnıdan Crafted Yapı'nın projelerini ve 2020 yol haritasını şirket direktörleri Cemal Aktunç ve Sıla Eziç Aktunç ile konuştuk.

Crafted Yapı neler yapıyor?

Crafted Yapı 3 yıl önce kurulmuş bir inşaat şirketi.

Crafted Yapı daha çok butik çalışan, daha çok özel tasarım projelere yön veren ve projelerinde insanların yaşadıkları evlerde kaliteli vakit geçirmesini  sağlamak için projeler üretiyor. Hani kendi canınıza ev yaparsınız ya o şekilde evler üretiyoruz.

Crafted Yapı olarak projelerde ilk önce baktığımız nokta fonksiyonel olmasıdır. Çünkü insan her gün ev almıyor. Yaşanabilir alanları ihtiyaçlar doğrultusunda çıkarmak çok önemli.

Birinci özelliğimiz kullanılan malzemeler. A+ malzemeler kullanıyoruz, yap-sat projelerde göremeyeceğiniz malzemeler bunlar. Seramiğinden izolasyonuna kadar hepsi A+.

Crafted Yapı’nın şu an satışta olan Livşng Town projesi hakkında bilgi alabilir miyiz?

Satışta olan projemiz Living Town projemiz.

Alsancak Yeşiltepe’de bulunan kişiye özel tasarlanan villa projemiz 10 adetten oluşuyor.

6 tanesi A Tipi dediğimiz 245 metre kare kapalı alana sahip, 4 tanesi ise 300 metrekare kapalı alana sahip olan B tipi villalarımız.

B tipi villalarımız havuzlu, A tiplerinde 5 tanesi havuz opsiyonlu, 1 tanesi de havuzludur.

Biz tüm villalarımızda peyzajına, sulama sistemi, gaz tanklarına kadar teslim ediyoruz. Daha çok yapmaya çalıştığımız sistem, bir insan o eve girdiğinde ekstra yatırım yapmadan yaşayabilmeli. Mesela evi satın aldı ve solar panel kurmak istiyor, onun da altyapısı hazırdır. Jeneratör altyapısı, merkezi ısıtma altyapısı, jeneratör, klima altyapısı da hazırdır. İnsanlar da kendi ihtiyaçlarına ve tercihine göre şekillendirebilir.

Projelerimizde iç mimari destek de sağlıyoruz.

Evlerin peyzajı ve çevre düzenlemesi de fiyatlara dahil.

Ayrıca ortak kullanım alanımız da var, orasının peyzajı da tamamlanmıştır. 580 metrekare yeşil alanımız var, belediyeye ait bir alan. Bu bölümün tüm ihtiyaçlarını yaptık ve belediyeye devrettik. Yeşil alan site sakinlerine ve bölge halkına aittir.

Projemiz eşdeğer koçanlıdır. Site projesidir ancak her villanın bireysel giriş çıkışları var.

Living Town projesinin için hedef kitleniz nasıl?

Crafted Yapı butik bir şirket olduğu için daha çok A+ konutlar üretiyoruz, tüm malzemeleri A+ kullanıyoruz. Evlerimiz lüks segmente giriyor ve hedef kitlemiz de daha farklı. Gelir düzeyi yüksek kesime hitap ediyor villalarımız.

Talepler ve satışlar nasıl projede?

Bizim şirket olarak bir anlayışımız var. Toprak üzerinden satışa çıkmadık. Projelendirdik, inşaat başladı ve bitişe yakın satışa çıktık. Bu kaliteyi insanların görmesini istedik.

Bu hem bizim hem de müşterilerimiz için çok iyi. Müşterilerimiz ne aldığını görüyor ve biliyor.

Talepler çok iyi gidiyor. Yabancı müşterilerin ilgisi çok yoğun.

"YATIRIM İÇİN DEĞİL, CANINIZ İÇİN YAPIYORUZ"

Crafted Yapı’yı diğer firmalardan ayıran özellik nedir?

Her firma kendi işinde uzman biliyorsunuz. Bizim hedefimiz butik ve yaşanabilir alanlar üretmek. Büyük site projeleri yerine insanların içine sinen ve ömürlük olacak ev üretmeye çalışıyoruz. Yatırım için değil canınız için yapıyoruz.

"KALİTEMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ"

Crafted Yapı’nın hedefinde neler var?

Daha önce Lefkoşa’da Good Life apartmanını yaptık, satışı bitirdik ve Living town projesine başladık. Yine aynı şekilde devam edeceğiz. Living town satışı bitince yeni projeye başlayacağız. Bölge olarak Girne ve Alsancak var. Kalitemizden ödün vermeden aynı standartlarda devam edeceğiz. Bir villa bir de 2+1 ve 3+1 daire şeklinde konseptimiz var. Crafted Yapı tarafından özel tasarlamış projeler olacak.

"YÜZDE 50 PEŞİN"

Ödeme planınız nedir?

Ödemelerde kolaylık sağlıyoruz. Crafted Yapı’nın katı kuralları yok kesinlikle. Esnek ödeme planları sunabiliyoruz. Şartlara bağlı olarak banka kredisi ya da şirkete ödeme imkanı sunuyoruz. Müşterilerimizle karşılıklı birlikte karar veriyoruz.

Projemiz anahtar teslim olduğu için %50 peşinat alıyoruz. Kalanı birlikte planlıyoruz.

"FİRMAYI İNCELEYİN"

Crafted Yapı’ın yatırımcılara  tavsiyeleri nedir?

Sözleşmesiz hareket etmesin kimse. Sözleşme de 1 sayfadan oluşmamalı. Yatırımcı burada konut sahibi olurken ödeyeceği KDV gibi vergileri bilmeli. Evin tüm özelliklerinin sözleşmede yazılması da önemli. Search belgesini istemeyi unutmasınlar. Sözleşmede tapu devrinde ne zaman olacağı sözleşmede belirtilmeli, ucu açık kalmamalı. Kısacası sözleşmeye çok dikkat etmeli yatırımcı. Mutlaka satın alma kararından önce firmayı ve projesini incelemeli.

Kaynak: Kıbrıs Emlak Merkezi

12/01/2020 19:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cemal Aktunç ile Sıla Eziç Aktunç yatırım planlarını anlattı!, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.