Cemal Can Canseven'in Eski Hali Takipçilerini Şaşırttı

Küçükken bir hayli kilolu olduğu görülen Canseven, o haliyle sevenlerini şaşırttı.

ads ads ads ads
16/07/2021

ads
Cemal Can Canseven'in Eski Hali Takipçilerini Şaşırttı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile YouTube'da çektiği videolarla adını duyuran ve daha sonra Survivor 2020'de şampiyon olan Cemal Can Canseven'in küçüklük fotoğrafı ortaya çıktı. Küçükken bir hayli kilolu olduğu görülen Canseven, o haliyle sevenlerini şaşırttı.

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimler arasında yer alan ve attığı her poz ile adından söz ettiren Cemal Can Canseven, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Spor sonrası paylaşımda bulunan Canseven, eski kilolu haline göndermede bulundu.

"KÜÇÜK CEMAL'E SELAM OLSUN"

Eski ve yeni halini yan yana kolajlayıp Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Canseven, yayınladığı kareye; "Küçük Cemal'e selam olsun" notunu düştü.

ÇOCUKKEN ŞİŞMAN VE TATLI OLDUĞUNU DİLE GETİRMİŞTİ

Öte yandan Cemal Can Canseven, Survivor'da yarıştığı dönem hayatındaki kırılma noktasını anlatırken kilo verdiği süreçten de bahsetmişti. Cemal Can, 1995 yılında İzmir'de güzel bir ailede doğduğunu ve çocukluğunun Foça - Karşıyaka arasında geçtiğini ve Çocukken şişman ve tatlı bir çocuk olduğunu dile getirmişti.

"3 AYDA 15 KİLO VERDİM"

25 yaşındaki Cemal Can, "Lisede hayallerim vardı ancak kilolu olmam buna engel oluyordu. Üç ayda 15 kilo verdim ve bana özgüven kazandırdı. Bir şeyleri yapabileceğimi gösterdi" demişti.

Canseven, sözlerine; "Çoğu kırılma noktamda istedikten sonra her şeyi yapabildiğimi gördüm. İstanbul'da üniversiteyi yüzde 50 burslu olarak kazandım. İstanbul'a gittikten sonra hayal ettiklerimi gerçekleştirdim ve güzel insanlarla tanıştım. Onlarla hayallerimiz ortaktı" diye devam etmişti.

16/07/2021 11:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Cemal Can Seven, Magazin, Paylaşım
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.