Cevdet Alptürk Şampiyon

2019 Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasına puan veren yarış olarak takvimde açıklanan Kocaeli Rallisi geçtiğimiz haftasonu 12-13 Ekim tarihlerinde gerçekleşti.

ads ads ads ads
18/10/2019

ads
Cevdet Alptürk Şampiyon

Türkiye Ralli Şampiyonası'nın önemli organizasyonu olan ve Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası'na da puan veren Kocaeli Rallisi'ne toplamda 60 , ülkemizden ise 8 ekip katıldı.

2019 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 6. yarışı , Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasının 5. yarışı  olan ve aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Zafer Vatansever Ralli Kupası’na da puan veren Ford Otosan 37.Kocaeli Rallisi, Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen  ve ilk gününün şampiyonamıza puan verdiği yarışta ülkemizden 8 ekip yarıştı.

Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonasında lider durumda bulunan Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener yeni araçları Skoda Fabia R5 ile  yarışa katıldılar ve yarışın ilk gününde elde ettikleri KKRŞ birinciliği ile KKTC Şampiyonluğunu ilan etmiş oldular.En yakın takipçisi MRB Racing Team'den Rauf Denktaş-Mehmet Mişon yarışı tamamlayamazken, yine MRB Racing Team pilotları Sadık Bilgimer -Mustafa Kandır İlk günü 2. olarak , Selen Bilgimer-Alkan Pala günü 3. ,Vural Vurur-Turgut Albayrak  4. ,Halil Mulla - Mehmet Çağla 5. ve Nethouse Rally Team'den Mehmet Kamiloğlu -Ahmet Özerdem yarışı 6. olarak tamamladılar.Cevdet Alptürk - Mustafa Yücener ikilisi ayrıca Kocaeli Rallisinde başarı elde ederek genel klasman üçüncülüğünü kazandılar.Türkiye Ralli Şampiyonası'nda yarışan Bora Manyera-Cem Çerkez ikilisi TRŞ 'nda yarışı 4. olarak tamamladılar. 

Kocaeli Rallisi'ni ise Murat Bostancı -Onur Vatansever ikilisi kazandılar ve Türkiye Ralli Şampiyonu oldular.

18/10/2019 16:45
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: cevdet alptürk şampiyon, ralli, kocaeli, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.