Ceyda Ateş: 22 haftalık olduk

Şu sıralar bebek heyecanı yaşayan oyuncu Ceyda Ateş, sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Ateş, hamileliğiyle ilgili "Bebek büyüdü mü, kaç kilo aldın?" sorusuna, "22 haftalık olduk. Şimdiye kadar sadece 1,5 kilo aldım" diyerek cevap verdi

ads ads ads ads
30/07/2020

ads
Ceyda Ateş: 22 haftalık olduk

2018 yılında Miami'de nikah masasına oturan çift, şu aralar anne-baba olmak için geri sayıma başladı. 

"22 HAFTALIK OLDUK"

Sosyal medya hesabını aktif kullanan Ateş, önceki gün takipçilerinin sorularını yanıtladı.  31 yaşındaki oyuncu, bir hayranının "Bebek büyüdü mü, kilo aldın mı?" sorusuna, "22 haftalık olduk. Şimdiye kadar sadece 1,5 kilo aldım" dedi. 

Kız bebek bekleyen Ceyda Ateş, takipçisinin "İsim düşündünüz mü?" sorusunu "Yakında ismini söylerim" şeklinde yanıtladı. Ateş, hamilelik döneminde mide bulantılarıyla nasıl başa çıktığını "İlk zamanlar bu şekildi. Her öneriyi denedim ama bana çok etkisi olmadı. Sadece tuzlu kraker ve zencefil çayı arada iyi geliyordu" şeklinde anlattı.

Oyuncu, bir takipçisinin "Gebelik sürecinde günde kaç öğün ve nasıl besleniyordunuz?" sorusuna, "Sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum. Öğünlerimin arasına ara ara öğünler ekliyorum; Ceviz, badem, yoğurt, elma gibi şeyler... Diyetisyen kontrolünde gidiyorum" ifadeleriyle yanıtladı.

Koronavirüs salgını bitince ilk yapmak istediği şeyin ailesini görmek olduğunu söyleyen Ceyda Ateş, aynı zamanda doğumdan sonra ekranlara geri döneceğini de müjdeledi.

 

30/07/2020 09:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ceyda ateş, magazin
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.