Chedjou'dan Fenerbahçe itirafı!

ads ads ads ads
22/07/2015

ads
Chedjou'dan Fenerbahçe itirafı!

Fenerbahçe'nin flaş transferlerini ilgiyle takip ettiğini belirten Galatasaray'ın Kamerunlu stoperi Aurelien Chedjou, "İyi takım kurdular. Bizim de Avrupa mücadelesi için 1-2 önemli transfere ihtiyacımız var" dedi.

Velden'de ikinci etap kamp çalışmasına başlayan Galatasaray , Klagenfurt'a yaptığı özel uçak yolculuğu sonrası bu bölgeye ulaştı. Yolculuk öncesi Kamerunlu stoper Aurelien Chedjou yaptığı açıklamada, hocası Hamza Hamzaoğlu gibi takıma transfer yapılmamasına dikkati çekti.

İşte Chedjou'nun açıklamaları:

"Geçen sezon son haftalarda oynayamamıştım. Yazın Miami'de tedavi oldum, sol üst adalemle ilgili sıkıntı kalmadı. Yazın sadece tatil yapmadım aynı zamanda çalıştım, şu an tam anlamıyla hazırım.

İlk geldiğim sezon çok şanssızlıklar yaşadım. Dil sorunu, adaptasyon… Eşim hamileydi, aklım ondaydı. Belimden de problemim vardı. Ama şampiyon olduğumuz geçen sezon gerçek Chedjou'yu gösterdiğimi düşünüyorum.

Fenerbahçe 'nin flaş transferlerini ben de takip ediyorum, iyi bir takım kurdular. Bizim de özellikle Şampiyonlar Ligi için 1-2 önemli takviyeye ihtiyacımız var.

Geçen sezon ligde Emenike ile aynı sayıda (4) gol attığını hatırlatmamız üzerine Chedjou, "Biliyorum (gülerek). Emenike Katar'a gitti değil mi? Hedefim bu sezon daha da fazla gol atmak" diyerek hedefini yükselttiğini gösterdi. 

22/07/2015 11:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Chedjou, fenerbahçe, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.