Chicco, Gönyeli Yenikent’te sizi bekliyor

ads ads ads ads
27/12/2016

ads
Chicco, Gönyeli Yenikent’te sizi bekliyor

Bebeklerin, çocukların ve ailelerin hayat yolculuklarında gülümsemelerini ve mutlu olmalarını sağlamayı görev ve sorumluluk haline getiren Chicco, Gönyeli Yenikent Belediye Bulvarında sizin için hazır.

“CHİCCO’YA EN BÜYÜK HEDİYE BİR BEBEĞİN GÜLÜMSEMESİ”

Gönyeli Yenikent’te bulunan Chicco mağaza sorumlusu Gamze Hızlıer Chicco’nun işletme yaklaşımlarını ve bebeklere verdiği önemi HK ajansa anlattı. Hızlıer, “Chicco, bebeklerin büyüme ve gelişim sürecinde, onların yanında olmayı ve mutluluklarını sağlamayı kendine misyon edinmiştir” dedi. Chicco’nun, zamanını bebekleri nasıl mutlu edebileceğini düşünerek geçirdiğini anlatan Hızlıer “Chicco bütün ürünlerini,bebekleri mutlu etmek ve rahatlatmak amacı ile hayata geçiriyor. Chicco için önemli olan bir bebeğin yaşamına dokunmak.Çünkü Chicco bunun karşılığında dünyanın en muhteşem hediyesini alıyor. Bir bebeğin gülümsemesini…” diye konuştu.

“CHİCCO BEBEĞİN OLDUĞU HER YERDE”

Chicco mağazalarında çocuklar eğlenirken, anne ve babalar da ihtiyaçları karşılamak üzere tüm ürünlerin yaş gruplarına göre sınıflandırıldığı yolu takip ederek aradıkları şeyi kolayca bulmanın tadını çıkarıyor. Hem evde hem de seyahat esnasında, en yüksek düzeyde rahatlığın ve güvenliğin sağlanması için gereken her türlü ürünler Chicco mağazalarında bulunmaktadır.Hızlıer, Chicco çalışanlarının ürünler hakkında daha fazla bilgi vermek ve müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak ürünleri tavsiye etmek için mağazada hazır bulunduklarını belirtti.

Hamilelik bakimi, beslenme, sütten kesme, bebek bakimi ve hijyen, giyim, puset ve seyahat sistemleri, oyuncak ve güvenlik olarak 8 kategoriye ayrılan Chicco, bebeklerin gelişim aşamasını çok yakından takip ediyor. Böylelikle, Chicco bebeğin olduğu her yerde olmaya devam ediyor.

“BEBEKLER, ÇOCUKLAR VE ANNELER İÇİN CHİCCO”

Chicco Shop Yenikent Gönyeli mağaza sorumlusu Gamze Hızlıer HK Ajans’averdiği röportajda bebeklerin sağlığı ve ürünlerin kalitesinin yanı sıra Chicco’nun kimlere hitap ettiğini de sorduk.Bebeklerin doğum anından 8 yaşa kadar tüm çocuklara hitap ettiğini belirten Hızlıer, tüm ürünlerin de bebeklerin, çocukların ve annelerin sağlığına göre tasarlandığını dile getirdi. Bebeklerin ve çocukların dışında, annelerin de doğum hazırlığı süresinde her türlü ihtiyaçlarını Chicco’da bulabileceklerini söyleyen Hızlıer, Chicco’nun oyuncaklarının ise çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri açısından dikkate alınarak tasarlandığının altını çizdi.



“AİLELERİN MUTLULUĞU CHİCCO’NUN MUTLULUĞUDUR”

Chicco’nun temasının geniş ve kapsamlı bir şekilde bebeğin hayatına katkıda bulunmak olduğunu söyleyen Hızlıer, “Çocuğun sağlığı, annenin ve babanın mutluluğu, dolayısıyla Chicco ailesinin de mutluluğudur.” dedi.Ürünlerin kullanımı sırasında oluşabilecek herhangi bir sıkıntıda her zaman müşteriye yardımcı olduklarını belirten Hızlıer, hiçbir zaman müşterileri zor durumda bırakmadıklarını vurguladı. Ayrıca, müşterilere bu kaliteyi sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

“AİLELERE ULAŞMAK BİZİM GÖREVİMİZ”

Belediye Bulvarında olmaktan çok mutlu olduklarını dile getiren Hızlıer, rahat alışveriş yapmak isteyen ailelerin kolaylıkla Chicco’ya ulaşabildiklerini belirtti.Yeni ürünler mağazaya geldiğinde ailelere mesaj yoluyla ulaştıklarını söyleyen Hızlıer, bu sistemin aileleri çok memnun ettiğini dile getirdi. “Ailelere ulaşmak bizim görevimiz.” diyen Hızlıer, onları gerekli bir ihtiyaçtan mahrum bırakmak istemediklerini vurguladı. 

27/12/2016 16:50
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Chicco, bebek, çocuk, gönyeli, haber
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.