Çift kameralı iPhone XR 2019 fotoğrafları sızdı

ads ads ads ads
13/05/2019

ads
Çift kameralı iPhone XR 2019 fotoğrafları sızdı

Apple'ın bu yıl tanıtması beklenen iPhone XR 2019 cep telefonunun fotoğrafları internete düştü. İşte telefonun sızan fotoğrafları.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da yeni telefon modellerini tanıtması beklenen Apple ile ilgili sızıntılar da çıkmaya başladı. Nihayet Apple da 2019 yılında çift kameraya geçiş yapacak gibi görünüyor. Ortaya çıkan fotoğraflara bakacak olursak bu iddia gerçek gibi görünüyor. Twitter'da @OnLeaks hesabından yapılan iPhone XR 2019 fotoğraflarına göre telefonda dual kamera yer alacak.

Yayınlanan fotoğraflara bakıldığında iPhone XR 2019 telefonunda ön yüzde pek bir değişiklik olmadığı görülüyor. Aynen halen satışta olan iPhone XR modeline benzeyen yeni telefonun en önemli değişikliği ise arka yüzde yer alıyor.

Telefonun arka yüzünde dual kamera yer alıyor. Nihayet dual kameranın gücünü keşfeden Apple, 2019 yılında telefonlarına bu teknolojiyi getirecek gibi görünüyor. Dual kamera teknolojisindeki ikinci kameranın geniş açı mı yoksa alan derinliği mi olacağı bilinmiyor.

iPhone XR 2019 modelinde A13 Bionic işlemci, 18W şarj desteği gibi özelliklerin bulunacağı iddia ediliyor. Fotoğraflarda da olduğu gibi teknik verilerin de henüz kesin olmadığını ve piyasaya çıkan ürünün bu özelliklere sahip olmayabileceğini belirtelim.

13/05/2019 16:08
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çift kameralı iPhone XR 2019 fotoğrafları sızdı, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.