Çiftlikbank sırra kadem bastı... Genel Müdür: Ben de kandırıldım

ads ads ads ads
12/03/2018
HK

ads
Çiftlikbank sırra kadem bastı... Genel Müdür: Ben de kandırıldım

Çok kısa sürede on binlerce kişiden yüz milyonlarca lira toplayan Çiftlikbank sırra kadem bastı. Yatırdıkları paraları almak için şirketin merkezine giden vatandaşlar, merkezin sessiz sedasız boşaltıldığını öğrendi. Çiftlikbank Genel Müdürü Niyazi Karakoç'un ise bayilerle bir toplantı yaparak 'Ben de kandırıldım. Mehmet Aydın'a ulaşamıyorum. Başınızın çaresina bakın' dediği öğrenildi.

Türkiye genelinde 500 bine yakın kişinin üye olduğu Çiftlik Bank ile ilgili önemli bir gelişmenin yaşandığı öğrenildi. Şirketin Ümraniye'deki merkezine giden üyeler şoke oldu. Üyeler, binada bulunan şirketin boşaltıldığını gördü. Üyeler muhattap bulamazken, Hürriyet Dünyası, şirket binasının hafta sonu itibari ile boşaltıldığı bilgisine ulaştı.

Hürriyet'ten Kazım Ataer ve Dinçer Gökçe'nin haberine göre aylardır gündemde olan, haklarında bir dizi suç duyurusu bulunan Çiftlik Bank ile ilgili en kritik gelişme bu sabah yaşandı. Bir süredir ödeme güçlü çeken firmanın Ümraniye'deki binasına çok sayıda kişi gitti. Ancak üyeler, plazada bulunan iş yerinin boşaltıldığı bilgisini aldı. Hürriyet Dünyası'nın da ulaştığı bilgilere göre, şirket yetkilileri faaliyet gösterdikleri plazayı hafta sonu boşalttı.

ÇİFTLİK BANK GENEL MÜDÜRÜ: BEN DE KANDIRILDIM

Öte yandan, dün Beykoz'ta gerçekleştirilen ve sadece Çiftlik Bank bayilerinin katıldığı toplantıda Genel Müdür Niyazi Karakoç adeta itiraf niteliğinde sözler söyledi.

Toplantıya katılan bir bayii yetkilisinin aktardığı bilgilere göre Karakoç, 'Ben de kandırıldım' diyerek şu sözleri söyledi: "İşler iyi gitmiyor. Mehmet Bey'e (Mehmet Aydın) ulaşamıyorum, dönüş alamıyorum. Başınızın çaresine bakın."

12/03/2018 15:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mehmet Aydın, çiftlikbank, plazayı, ataer, çaresina, plazada
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.