CimnastLigde başarılı temsiliyet

KKTC Cimnastik Federasyonu'na bağlı sporcularımız İstanbul'da düzenlenen Artistik CimnastLig müsabakalarına katıldı.

ads ads ads ads
24/11/2021

ads
CimnastLigde başarılı temsiliyet

İstanbul'da düzenlenen Artistik CimnastLig müsabakalarına katılan Cimnastik Federasyonu'na bağlı sporcularımız Minik Kızlar Müsabakasında başarılı bir yarışma çıkararak 146.90 puanla takım 7'incisi oldu

KKTC Cimnastik Federasyonu'na bağlı sporcularımız İstanbul'da düzenlenen Artistik CimnastLig müsabakalarına katıldı.

Geçtiğimiz hafta sonu Minik Kızlar Müsabakasında yarışan sporcularımız iyi bir müsabaka çıkarttı. Minik Kızlar Müsabakasında 146.90 puanla takım olarak 7'inci olundu. Müsabaka öncesi cimnastikçimiz Türkan Kılıç'ın son anda rahatsızlanarak kafileden çıkartılması alınan puanları olumsuz etkiledi. Bireysel olarak ise sporcu Maya Uluca 57 puanla 16'ıncı sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta sonu minik kızlar müsabakalarda boy gösterirken, bu hafta ise erkek sporcular müsabakalara katılacak.

KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu, İstanbul da düzenlenen Artistik CimnastLig minik kızlar müsabakasına katılan sporcuların güzel bir müsabaka çıkararak gelecek adına kendilerine umut verdiklerini söyledi. Sapsızoğlu, 5 kişiyle katılacakları müsabakaya, son anda Türkan Kılıç'ın rahatsızlanarak kafileden çıkarılmasıyla 4 sporcuyla katıldıklarını belirterek, Türkan'ın olmamasının alınan puanları olumsuz etkilediğini aktardı.

Hasan Sapsızoğlu, müsabakaya katılan tüm çocuklarımızı kutlayarak başarılarının aratarak devamını diledi.”

24/11/2021 16:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS:
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.