Çin askerleri Belgrad'da

Çinli ve Sırp polis memurları, 18 Eylül 2019, Belgrad, Sırbistan'daki ilk ortak devriyelerinin açılış törenine katıldılar

ads ads ads ads
19/09/2019

ads
Çin askerleri Belgrad'da

Çinli ve Sırp polis memurları, iletişimi kolaylaştırmak için Belgrad şehir merkezinde çeşitli yerlerde ortak devriyeler yapacaklar.

Çin ve Sırp polislerinin ilk ortak devriyesi Çarşamba günü Belgrad şehir merkezinde halka tanıtıldı.

Sırp başkentinin ana caddesinde düzenlenen törene, Çin Kamu Güvenliği Bakanlığı delegasyonu olan Sırbistan İçişleri Bakanı Nebojsa Stefanoviç, Sırbistan Başbakanı Chen Bo Çin Büyükelçisi ve iki ülkenin bayraklarını sallayan düzinelerce Sırp ve Çin vatandaşı katıldı. ülkeler.

Stefanoviç, polis memurlarının, turistler için cazibe merkezi veya Çin vatandaşları için önemli yerler olarak kabul edilen şehirdeki çeşitli yerlerinde, onlar için iletişimi kolaylaştırmak amacıyla ortak devriyeler yapacaklarını açıkladı.

Stefanoviç, "Bu karışık devriyeler içinde işbirliği yaparak Çinli meslektaşlarımızdan iletişimi sağlama konusunda yardım alabiliyoruz, bu da çalışmayı daha verimli ve daha iyi hale getirecek." Dedi.

Yetkili, bu devriyelerin önemli olduğunu, Sırbistan'ın bu yıl Çinli turist sayısının yüzde 40 oranında artmasını beklediğini ve burada kendilerini güvende hissetmeleri gerektiğini ima ettiğini belirtti.

"Bunun gibi faaliyetler - Belgrad'ın yanı sıra Novi Sad ve Smederevo'da da düzenlenecek - güvenliğin önemini ve işbirliğimize ne kadar önem verdiğimizi göstererek içtenlikle işbirliği yapma isteğimizi vurguladı" dedi. .

Chen, Sırbistan ve Çin hükümetlerinin her iki ülkenin vatandaşlarının güvenliğini artırmak için ortak devriyeler başlatmaya karar verdiğine ve hareketin yakın işbirliği ve halkın ihtiyaçlarını karşılama niyetini yansıttığına dikkat çekti.

"Sırbistan’da geçirdikleri süre zarfında, Çin polisleri ortak devriyelerle ilgilenecek, Çin’de acil durum telefonu hizmeti verecek ve Çin vatandaşlarının, şirketlerinin ve kurumlarının yaşadığı yerleri ziyaret edecekler. vatandaşlar daha da ileri "dedi.

19/09/2019 22:15
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Çin askerleri Belgrad’da, haber, kıbrıs,
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.